Fjerning av tapet Bærum

Fjerning av strie og tapet i Bærum

Ønsker du å bli kvitt den gamle strien eller tapet på veggene?

Bor du i Bærum og ønsker å fjerne tapet fra en eller flere vegger?
Tapet på vegger hadde sin storhetstid fram til 90-tallet. Ofte ble det brukt glassfiberstrie som ga et slitesterk og pent uttrykk til veggene. Siden den gang har det gått med utallige timer til å fjerne tapet i de norske hjem. Spesielt glassfiberstrien er gjenstridig og vanskelig å bli kvitt.

Har du kanskje begynt selv, men funnet ut at dette blir en for stor jobb for deg alene? Da kontakter du Dinbyggpartner, så kan du være sikker på at jobben blir skikkelig utført!

Må du ta bort tapetet?
Det er ikke sikkert at du behøver å ta bort den gamle tapeten, dersom tapetet sitter godt til underlaget, er det ingenting i veien for å tapetsere eller male oppå den gamle tapeten. Skal det tapetseres på nytt bør grunne med heftgrunn før ny tapetsering. I mange tilfeller er det ikke nødvendig å fjerne tapetet, det kommer også an på hva du vil gjøre med veggen senere. Muligens du ønsker en slett og moderne vegg, da er vi ofte avhengige av å helsparkle veggen. En slik vurdering hjelper vi deg gjerne med – ta kontakt for en uforpliktende befaring!

Trenger du et malerfirma i Bærum etter at tapetet er fjernet? ta kontakt, vi har malere klare for oppdrag i Bærum.

Vi vet at kvalitet og god kundeoppfølging er viktig for at vi skal få fornøyde kunder. Som kunde hos DinByggpartner slipper du å forholde deg til flere personer, du får din egen kontaktperson som sørger at ditt maleroppdrag gjennomføres som avtalt, til avtalt tid og pris.

Trenger du hjelp med å ta bort gammel tapet? Ta kontakt for et godt og uforpliktende tilbud på fjerning av tapet i Bærum

Noen av områdene vi utfører arbeid i Bærum: Sandvika, Høvik verk, Ringvoll, Østerås, Bekkestua, Bærums verk, Fornebu, Fossum, Kolsås, Lommedalen, Ringstabekk, Rykkinn, Slependen, Stabekk, Vøyenenga, Bakåsen, Goslia, Gullhaug, Helset, Holtet, Jar, Jongskollen, Toppås, Åmotenga

Inspirasjonsbilder - Strie og tapet

Eksempler på arbeid

  • Fjerning av gammel tapet og strie.
  • Sparkling av vegger.
  • Maling og rehabilitering av vegger m.m

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger hjelp til fjerning av tapet eller strie i Bærum – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Tapet og strie - Fjerning av tapet og strie i Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare fjerning av tapet. Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse (Bærum)
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Fjerning av tapet, Fjerning av strie Bærum, Sparkle vegger, Slette vegger med strie, Fjerne strie fra gipsvegger, Fjerne strie på murvegger, Strie i tak Bærum