Fjerning av tapet

Fjerning av strie og tapet

Ønsker du å bli kvitt strie eller tapet på veggene?

Tapet på vegger hadde sin storhetstid fram til 90-tallet. Ofte ble det brukt glassfiberstrie som ga et slitesterk og pent uttrykk til veggene. Siden den gang har det gått med utallige timer til å fjerne tapet i de norske hjem. Spesielt glassfiberstrien er gjenstridig og vanskelig å bli kvitt. Vi har håndverkere klare for oppdrag i Oslo, Asker og Bærum.

På byggevarehus kan man leie maskiner som gjør jobben litt enklere, men mange gir opp og engasjerer en håndverker istedenfor når de finner ut hvor stor jobben er. Skraping og damping av vegger i timevis er stikkord når du skal fjerne tapet. Man får også kjøpt spesielle midler som smøres på tapetet, slik at det skal løsne nok til å skrapes av. Dinbyggpartner kan hjelpe deg å bli kvitt tapetet, enten det er en vegg eller flere. Vi har lang erfaring og dyktige medarbeidere som vet hvordan dette skal gjøres. Det er mange ulike typer tapet og metoden for å fjerne de forskjellige, kan være ulik.

Når tapetet er fjernet, velger de aller fleste å behandle veggen. Da er alternativene mange: helsparkling, ny tapet, ferdigmalte plater etc.

Vi vet at kvalitet og god kundeoppfølging er viktig for at vi skal få fornøyde kunder. Som kunde hos DinByggpartner slipper du å forholde deg til flere personer, du får din egen kontaktperson som sørger at ditt oppdrag gjennomføres som avtalt, til avtalt tid og pris. Ta kontant for et godt og uforpliktende tilbud på fjerning av tapet eller strie.

Inspirasjonsbilder - Strie og tapet

Eksempler på arbeid

  • Fjerning av gammel tapet og strie.
  • Sparkling av vegger.
  • Maling og rehabilitering av vegger m.m

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger hjelp til fjerning av tapet eller strie – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Tapet og strie - Fjerning av tapet og strie i Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare fjerning av tapet. Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Fjerning av tapet, Fjerning av strie, Sparkle vegger, Slette vegger med strie, Fjerne strie fra gipsvegger, Fjerne strie på murvegger, Strie i tak

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi arbeider med fjerning av tapet..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen