Billige og dyktige malere

Billig kan også være bra!

Vi utfører det meste av malerarbeid! Vegger, tak, lister, dører, vinduer mm.. 

Alle boliger trenger en liten oppfriskning med noen års mellomrom. Maling av vegger, tak eller gulv er en billig måte å pusse opp og gi boligen et nytt utseende. Malerarbeid er det mange som ønsker å gjøre selv for å spare penger, men ofte kan det være lurt å leie inn erfarne og dyktige malere for å sikre et godt og langvarig resultat.

Vi har ledige dyktige og billige malere klare for oppdrag i Oslo, Asker og Bærum. Vi skal alltid være konkurransedyktig på pris.

Riktig klargjøring av veggen er avgjørende for en god malerjobb, ofte kreves det at gammel maling fjernes eller at veggen må sparkles for at sluttresultatet skal bli så bra som mulig. Enkel overflatebehandling med maling kan forandre inntrykket av et rom betraktelig.

Vi utfører alt innen malerarbeid for private og bedrifter. Sparkling, tapetsering, maling av vegger, tak, vindusmaling, dørmaling og gulvmaling.

De fleste av våre maleroppdrag består av malerarbeid på vegg, tak og gulv. Uavhengig av hva du ønsker malt kan du ta kontakt med oss for et godt tilbud.

Din ByggPartner påtar seg også maleroppdrag for borettslag og sameier. Maling av fellesarealer som oppganger, fellesrom og lignende er jobber som er hensiktsmessig å ta gjennom et malerfirma.

DinByggpartner vet at kvalitet og god kundeoppfølging er viktig for at vi skal få fornøyde kunder. Som kunde hos DinByggpartner slipper du å forholde deg til flere personer, du får din egen kontaktperson som sørger for at ditt maleroppdrag gjennomføres som avtalt, til avtalt tid og pris.

Inspirasjonsbilder - Malerarbeid

Eksempler på malerarbeid

  • Maling av leiligheter, maling av tak, vegger, listverk, vinduer, dører.
  • Kontorer, tak, vegger, gulv. Lagerbygg, vegger, gulv.
  • Skoler, barnehager, kommunale og statlige eiendommer.
  • Forsikrings jobber etter brann og vannskader.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger en billig maler – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Maler firma Oslo, Bærum, Asker, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare innvendig malerarbeid. Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Billig malerfirma, Billig malere, Rimelige og dyktige malere, Flinke og billige malere, Malerfirma med konkurransedyktig pris, Billig maler med gode referanser.

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi utfører malerarbeid..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen