Sliping av parkett i Bærum

Billig og bra parkettsliping i Bærum

Vi sliper parkett i Bærum og behandler alle typer tregulv, samt legging av nye gulv.

Trenger du en gulvsliper i Bærum? Da har vi dyktige gulvslipere klare for oppdrag i Bærum og omegn.
Alle tre gulv kan slipes isteden for og legge nytt, de kan også farges eller oljes etter ønske. Både Massivt tregulv og parkett er utmerket å slipe, har du laminatgulv anbefaler vi å heller benytte en gulvlegger i Bærum slik at du får lagt nytt gulv, da laminatgulv ikke kan slipes.

Vi utfører oppdrag som Sliping av parkett og Sliping av heltregulv for våre kunder i Bærum og omegn. Etter at ditt gulv er slipt må gulvet overflatebehandles, her finnes det en rekke muligheter å velge mellom som Vannbasert lakk, Oljebasert lakk, Olje, Voks og Hardvoksolje. Vi bistår våre kunder med å velge den overflatebehandlingen som passer best.

Mange er fristet til å bare søke på nettet etter Billig gulvsliper Bærum eller Billig Sliping av parkett Bærum, men ofte så koster det ikke noe mer å ansette erfarne og dyktige gulvslipere, samtidig som du kan føle deg trygg på at jobben blir gjennomført som avtalt.

DinByggpartner utfører alt innen gulvarbeid for private og bedrifter i Bærum. Vi både legger gulv, sliper gulv, behandler og maler gulv. Så før du går ut på nettet og helt ukritisk leter etter en Billig gulvsliper i Bærum, send oss en henvendelse så skal vi sørge for at du får et godt tilbud som du kan føle deg trygg på.

Befaring på Sliping av Parkett i Bærum – Befaring og pristilbud er uforpliktende for deg som kunde og koster ingenting.

Noen av områdene vi utfører parkettsliping i Bærum: Sandvika, Høvik verk, Ringvoll, Østerås, Bekkestua, Bærums verk, Fornebu, Fossum, Kolsås, Lommedalen, Ringstabekk, Rykkinn, Slependen, Stabekk, Vøyenenga, Bakåsen, Goslia, Gullhaug, Helset, Holtet, Jar, Jongskollen, Toppås, Åmotenga

Overflatebehandling

Hvilken overflatebehandling passer til ditt gulv?

Etter at gulvet er slipt finnes det en rekke muligheter for overflatebehandling, har du ikke noe klart ønske om overflatebehandlingen vil vi hjelpe deg med å ta det rette valget for hva som passer dere best. De forskjellige behandlingene har forskjellige egenskaper og kan fåes i forskjellige farger.

Vannbasert lakk er miljøvennlig og gir et lysere preg enn tradisjonell lakk. Den gir en veldig ripe fast overflate og har kortere tørketid. Noe som kan gjøre at gulvet blir ferdig rBærume. Vannbasert lakk kan fåes i veldig matt glans, er veldig ripe fast overflate og har kortere tørketid.

Oljebasert lakk er den mest normale overflatebehandlingen etter gulvsliping. Den er slitesterk og gir gulvet en egen glød, men har lengre herde tid.

Olje – Når du oljer gulvet får du et mattere preg, du fremhever strukturen og gir en naturlig følelse av treverket. Oljete gulv krever mer vedlikehold for å ikke tørke ut.

Voks – Voksing av gulvet vil gjøre at gulvet tåler litt mer enn vanlig olje og kan gi et like matt preg.

Hardvoksolje – Her får du kombinert egenskapene i både voks og olje. Oljen vil trekke ned i gulvet og fremheve strukturen samtidig som voksen legger seg på toppen som en beskyttende hinne.

Inspirasjonsbilder - Parkettsliping Bærum

Eksempler på gulvarbeid

  • Legging av gulv, Reparasjon av gulv, Farging av gulv, Vedlikehold av gulv.
  • Sliping av gulv, Lakkering av gulv, Oljing av gulv, Luting av gulv, Såpebehandling.
  • Avretting av gulv, oppbygging av undergulv.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger parkettsliping i Bærum – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Gulvsliping - Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare gulvsliping.
Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse (Bærum)
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Gulvsliper, Gulvsliping, Sliping av parkett Bærum, Lakkering av gulv, Boning av gulv, Heltre gulv sliping, Parkettsliper Bærum, Oljing av gulv, Vedlikehold av gulv