Sliping av parkett

Billig og bra sliping av parkett

Vi sliper parkett og behandler alle typer tregulv, samt legging av nye gulv.

Vi utfører det meste innen gulv! Sliping, lakking, vi legger gulvbelegg, tepper og parkett. Vi har håndverkere klare for Sliping av parkett i Oslo, Asker, Bærum.

Alle tre gulv kan slipes isteden for og legge nytt, de kan også farges eller oljes etter ønske. Når det er slitt hull i lakken på gulvet, eller det har blitt veldig ripet og stygt, da er det tid for sliping. Etter at gulvet er slipt står du også fritt til å velge en ny behandling enten det er lakk, olje, maling eller et beiset gulv. Ønsker du å legge nytt gulv isteden? Ta kontakt for et tilbud, Våre håndverkere legger vekt på punktlighet og kvalitet. Er du redd for at det skal bli mye støv etter gulvsliping? Som regel er det mindre støv etter jobben er utført enn før vi begynner. For å kunne utføre gulvslipingen støvfritt er man avhengig av utstyr som gjør dette mulig.

Overflatebehandling

Hvilken overflatebehandling passer til ditt gulv?

Etter at gulvet er slipt finnes det en rekke muligheter for overflatebehandling, har du ikke noe klart ønske om overflatebehandlingen vil vi hjelpe deg med å ta det rette valget for hva som passer dere best. De forskjellige behandlingene har forskjellige egenskaper og kan fåes i forskjellige farger.

Vannbasert lakk er miljøvennlig og gir et lysere preg enn tradisjonell lakk. Den gir en veldig ripe fast overflate og har kortere tørketid. Noe som kan gjøre at gulvet blir ferdig raskere. Vannbasert lakk kan fåes i veldig matt glans, er veldig ripe fast overflate og har kortere tørketid.

Oljebasert lakk er den mest normale overflatebehandlingen etter gulvsliping. Den er slitesterk og gir gulvet en egen glød, men har lengre herde tid.

Olje – Når du oljer gulvet får du et mattere preg, du fremhever strukturen og gir en naturlig følelse av treverket. Oljete gulv krever mer vedlikehold for å ikke tørke ut.

Voks – Voksing av gulvet vil gjøre at gulvet tåler litt mer enn vanlig olje og kan gi et like matt preg.

Hardvoksolje – Her får du kombinert egenskapene i både voks og olje. Oljen vil trekke ned i gulvet og fremheve strukturen samtidig som voksen legger seg på toppen som en beskyttende hinne.

Hvilke typer gulv kan slipes?

Massivt gulv – Har du et heltregulv i god kvalitet skal det tåle flere nedslipinger enn et parkettgulv. Et heltregulv setter du sammen med en not og en fjær, og det er avstanden ned til fjæra som avgjør om det er mer å slipe på.

Sliping av Parkett – Moderne parkettgulv er bygget opp av flere lag med et slitesjikt i massivt tre på toppen. Sjiktet varierer i tykkelse avhengig av kvaliteten på gulvet, men har normalt en tykkelse fra 2 til 6 millimeter.

Sliping av Laminat – Laminatgulv er dårlig egnet for sliping, er du usikker på om du har parkett eller laminat? Det er ikke alltid så lett å se forskjellen på Laminat og parkett, men tar du en nøye titt på gulvet skal det være mulig å finne ut av det. Parkett kjennes ut som litt hardere tre, mens laminat er langt hardere og kjennes kaldere ut. Parkett er laget i ekte tre, mens laminat har tremønsteret preget inn. Dermed vil du kunne finne like mønster som repeteres seg på forskjellige gulvstykker, mens parkett som er laget av ekte tre så her vil du ikke finne to planker som er helt like.

Befaring på sliping av parkett – Befaring og pristilbud er uforpliktende for deg som kunde og koster ingenting. Kontakt oss for et godt tilbud på sliping av parkett.

Inspirasjonsbilder - Gulvsliping

Eksempler på gulvarbeid

  • Legging av gulv, Reparasjon av gulv, Farging av gulv, Vedlikehold av gulv.
  • Sliping av gulv, Lakkering av gulv, Oljing av gulv, Luting av gulv, Såpebehandling.
  • Avretting av gulv, oppbygging av undergulv.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger en gulvsliper – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Gulvsliping - Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare gulvsliping.
Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Gulvsliper, Gulvsliping, Sliping av parkett, Lakkering av gulv, Boning av gulv, Heltre gulv sliping, Parkettsliper, Oljing av gulv, Vedlikehold av gulv

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi sliper parkett og gulv..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen