Gulvsliper Bærum

Når du trenger en gulvsliper i Bærum

Vi sliper og behandler alle typer tregulv, samt legging av nye gulv i Bærum og omegn.

Vi utfører det meste innen gulv! gulvlegging, gulvsliping, parkettsliping, sliping av trapper eller kjøkkenbenker. Vi har gulvslipere klare for oppdrag i Bærum på kort varsel.

Kvalitet og pris er sentralt vår filosofi som gulvslipere. Vi skal levere deg et arbeid av god kvalitet som skal vedvare i mange år, samtidig som prisen skal være god!

Slipe eller bytte gulv? Mange av våre kunder lurer på om de skal slipe eksisterende gulv eller om det må skiftes. Har du et gulv av god kvalitet eller et gammelt heltregulv du ønsker å friske opp er ofte gulvsliping en god løsning. Hvor ofte et gulv kan slipes er avhengig av gulvets tykkelse og slitesjiktet, dette er avgjørende for om gulvet kan slipes. En grunnregel er at 14 mm parkett tåler å slipes 3 ganger, mens tykkere heltregulv kan slipes 4-6 ganger. Skulle du ønske å bytte hele gulvet sender vi gjerne en gulvlegger som gjør dette for deg.

De vanligste problemene med gulv er missfarging/gulning, sprekker, hakk, riper og løse lameller. Stort sett alle problemer kan repareres enten ved fuging av hakker og sprekker slik at det ikke blir så synlig og løse lameller limes eller byttes. Dette gjør at du får et gulv som også holder i årene som kommer. Nesten all missfaring av gulv er mulig å slipe vekk, det er sjeldent missfargingen sitter så dypt at det ikke lar seg slipe vekk.

Skal jeg velge lakk eller olje? Mange er usikre på om de skal velge å lakke gulvet eller om det skal oljes. Hva som passer kommer litt an på hva gulvet skal brukes til og hvilket uttrykk du ønsker. Oljet gulv gir oftere et litt mattere gulv, mens lakk normalt gir en bedre beskyttelse siden denne legger seg som en hinne oppå gulvet.

Gulvsliping – Blir det mye støv? Ved å benytte en dyktig gulvsliper skal ikke støvet bli noe stort problem. Det blir alltid mye støv når man sliper et gulv, men det viktige her er da at støvet blir håndtert slik at det ikke byr på for store problemer.

Noen av områdene vi utfører gulvsliping i Bærum: Sandvika, Høvik verk, Ringvoll, Østerås, Bekkestua, Bærums verk, Fornebu, Fossum, Kolsås, Lommedalen, Ringstabekk, Rykkinn, Slependen, Stabekk, Vøyenenga, Bakåsen, Goslia, Gullhaug, Helset, Holtet, Jar, Jongskollen, Toppås, Åmotenga

Inspirasjonsbilder - Gulvsliping Bærum

Eksempler på gulvarbeid

  • Legging av gulv, Reparasjon av gulv, Farging av gulv, Vedlikehold av gulv.
  • Sliping av gulv, Lakkering av gulv, Oljing av gulv, Luting av gulv, Såpebehandling.
  • Avretting av gulv, oppbygging av undergulv.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger en gulvsliper i Bærum – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Gulvsliping - Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare gulvsliping.
Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse (Bærum)
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Gulvsliper Bærum, Sliping av parkett, Lakkering av gulv, Boning av gulv, Heltre gulv sliping, Parkettsliper Bærum, Oljing av gulv, Gulvsliping Bærum, Vedlikehold av gulv