Gulvsliping - Vi sliper gulv og parkett

Gulvsliping & Parkettsliping

Vi sliper og behandler alle typer tregulv, samt legging av nye gulv.

Vi utfører det meste innen gulv! Sliping, lakking, vi legger gulvbelegg, tepper og parkettsliping. Vi har gulvslipere klare for oppdrag i Oslo, Asker, og Bærum. Vi utfører også gulvlegging, høvling, behandling og vedlikehold av alle typer tregulv. I tillegg til gulv, utfører vi også malerarbeid, snekkerarbeid, listing, fuging, betongsliping og sliping av mindre ujevnheter.

Etter årenes løp forandrer gulv ofte farge og blir slitte, sollys missfarger gulvene over tid og da er det eneste som hjelper å slipe de ned og behandle de på nytt. Ofte er eldre gulv av god kvalitet og vil få tilbake mye av sin originale struktur. Ønsker du å beholde ditt gamle gulv er det sliping som er løsningen.

Kvalitet og pris og kvalitet er også to sentral vår filosofi som gulvleggere. Vi skal levere deg et arbeid av god kvalitet som skal vedvare i mange år, samtidig som prisen skal være god!

Gulvsliping – Blir det mye støv?
Ved å benytte en dyktig gulvsliper skal ikke støvet bli noe stort problem. Det blir alltid mye støv når man sliper et gulv, men det viktige her er da at støvet blir håndtert slik at det ikke byr på for store problemer.

Inspirasjonsbilder - Gulvsliping

Eksempler på gulvarbeid

  • Legging av gulv, Reparasjon av gulv, Farging av gulv, Vedlikehold av gulv.
  • Sliping av gulv, Lakkering av gulv, Oljing av gulv, Luting av gulv, Såpebehandling.
  • Avretting av gulv, oppbygging av undergulv.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger en gulvsliper – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Gulvsliping - Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare gulvsliping.
Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Gulvsliper, Gulvsliping, Sliping av parkett, Lakkering av gulv, Boning av gulv, Heltre gulv sliping, Parkettsliper, Oljing av gulv, Vedlikehold av gulv

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi sliper gulv..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen.