Gulvavretting i Oslo - Vi retter opp dine gulv

Gulvavretting i Oslo til en fornuftig pris!

Gulvavretting av boliggulv, industrigulv, og varmegulv på små og store prosjekter i Oslo.

Vi avretter og støper alle gulv i Oslo, både i nye og gamle hus. Med eller uten varme på alle underlag. Vi utfører gulvavretting i Oslo på alle underlag! Vi avretter alle typer gulv, vi avretter alt fra gulv i private boliger til industrigulv, våtrom og trinnlyddempede gulv. Vi pumper inn avrettingsmasse som blandes på stedet i pumpebil, da er vi sikret at blandingen blir korrekt med riktig mengde vann. En forutsetning for å kunne benytte pumpebil på stedet er at vi har tilgang til vann fra for eksempel en utekran. Vi utfører de aller fleste av våre gulvavretting oppdrag i Oslo. Pumpebilen har en kapasitet på inntil 40 tonn. Dette gjør at vi kan ta på oss alle typer oppdrag enten de er store eller små på kort varsel.

Avretting av tregulv i Oslo? Gamle tregulv der det er store variasjoner i høyden kan det være fornuftig å få avrettet bjelkelaget og undergulvet isteden for å bygge opp differensen med avrettingsmasse. Det blir fort mange hundre kilo ekstra vekt på gulvet, så her må man se nærmere på om gulvet tåler den ekstra belastningen og gulvets bæreevne før det eventuelt legges flytestøp.

God teknikk er viktig for et godt resultat. For et fint resultat er det viktig med god teknikk på både sparklingen og etterbehandlingen. Vi starter alltid med å sette opp høydemarkører og måle med laser for å sikre at vi får et jevnt og fint underlag. På mindre flater kan massen blandes og legges ut manuelt. Når vi jobber med større flater som store leiligheter, hus, næringsbygg etc er det hensiktsmessig at vi benytter pumpebil.

For at et parkettgulv eller laminatgulv skal fungere tilfredsstillende, må underlaget i utgangspunktet være plant og innenfor gulvprodusentens gjeldene toleransegrenser for avvik i nivåforskjell. Er verdiene utover toleransegrensene må gulvet avrettes. Ellers kan det forårsake knirk og varige skader på parketten. Ta gjerne kontakt med oss om du trenger en gulvlegger i Oslo!

Ønsker tilbud på gulvavretting og avretting av gulv i Oslo? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Noen av områdene vi utfører gulvavretting i Oslo: Alna, Bjerke, Frogner, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Nordstrand, Ullern, Vestre Aker, Østensjø

Inspirasjonsbilder - Gulvavretting i Oslo

Eksempler på gulvavretting

  • Flytesparkling av alle typer gulv
  • Avretting av gulv i boliger, kontor og industribygg i Oslo
  • Avretting av gulv, oppbygging av undergulv.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger gulvavretting i Oslo – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Gulvavretting til en fornuftig pris

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare gulvavretting.
Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse (Oslo)
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Gulvavretting i Oslo, Gulv, Gulvlegging, Selvavrettende betong, Gulvarbeid, Gulvlegger, Avretting av gulv i Oslo, Rehabilitering av gulv

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi sliper gulv..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen.