Gulvarbeid - Legging og sliping

Gulvarbeid - Legging og sliping av gulv

Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag. 

Vi legger gulv og tepper i næringsbygg, offentlige bygg og private hjem. Vi utfører gulvleggerarbeid på både våtrom og tørre rom. Vi jobber med behandling av gulv, avretting av gulv, gulvlegging og flislegging. I tillegg har vi også malere, tapetserere og murer.

Gulvlegging

Gulvlegging

Vi utfører det meste innen gulv! Sliping, lakking, vi legger gulvbelegg, tepper og parkett. Når du bestiller en gulvlegger hos kan du være trygg på at du får besøk av en dyktig gulvlegger som utfører jobben… Mer om Gulvlegging

Gulvsliping

Parkettsliping

Etter årenes løp forandrer gulv ofte farge og blir slitte, sollys missfarger gulvene over tid og da er det eneste som hjelper å slipe de ned og behandle de på nytt. Ofte er eldre gulv av god kvalitet… Mer om Gulvsliping

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare Gulvarbeid.
Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag. 

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.