Flislegging av bad Hurum

Skal du pusse opp badet?

Vi gir fastpris på flisleggerarbeid, våre flisleggere er klare for oppdrag på kort varsel.

Lei av de gamle flisene på badet? Vi utfører de aller fleste oppdrag innen flisarbeid. Blant annet flislegging av bad i Hurum og omegn. Vi har kvalitet i fokus og den kompetanse som skal til for at kunden skal bli fornøyd. Vi vet at kvalitet og god kundeoppfølging er viktig for at vi skal få fornøyde kunder. Som kunde hos DinByggpartner slipper du å forholde det til flere personer, du får din egen kontaktperson som sørger at ditt flislegger oppdrag gjennomføres som avtalt, til avtalt tid og pris.

Ved å benytte DinByggpartner til flislegging av ditt bad i Hurum kan du være trygg på at jobben blir utført skikkelig. Vi planlegger og sørger for at de involverte håndverkeren utfører jobben som planlagt, til avtalt tid og pris. Ta kontakt med oss for et godt tilbud, vi er sikker på at du vil bli fornøyd både med pris og resultat.

Ta kontakt med oss om du ønsker nye fliser på badet, flislegging av kjøkken, nye fliser i gangen eller flislegging av gulv og trapper. Vi er et allsidig flislegger og murerfirma som arbeider i Hurum og omegn. Vi tar også andre oppdrag innen rehabilitering av bad, flislegging av alle typer rom, pipe muring og peis muring.

Noen av områdene vi utfører flisleggerarbeid i Hurum: Filtvet, Holmsbu, Sætre, Tofte, Fuglebakk, Holmsbustøa, Klokkarstua, Rødtangen, Rønningen, Strømhella, Sørstranda, Verket

Inspirasjonsbilder - Flislegging av Bad

Eksempler på flislegging

  • Flislegging av kjøkken, bad, trapper og gulv.
  • Rehabilitering av bad, flislegging av alle typer rom, pipemuring og peismuring.
  • Varmekabler, varmematter og vannbåren varme

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger å legge fliser på badet i Hurum – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Flislegger i Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare flislegging.
Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse (Hurum)
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Flislegger, Flislegging av kjøkken, Fliser over kjøkkenbenk, Fliser på kjøkkenvegg, Skifte fliser på kjøkkenet, Flislegging pris, Frostsikre fliser, Bestefars fliser, flislegging, Rehabilitering kjøkken, Fliser, Baderom, Flis, Muring, Murarbeid