Flislegging - Bad, kjøkken og gulv

Vi legger fliser på bad, kjøkken og gulv

Vi gir fastpris på flisleggerarbeid, våre flisleggere er klare for oppdrag på kort varsel.

Vi utfører alt av store og små innvendig og utvendig flislegger oppdrag med høy kvalitet til avtalt tid og pris. Vi har flisleggere klare for oppdrag i Oslo, Asker og Bærum på kort varsel.

Det å legge fliser selv er ikke nødvendigvis så vanskelig, men de fleste ønsker å engasjere et firma til å gjøre denne jobben. Dette sikrer at resultatet blir bra og at jobben er utført slik at dine fliser holder seg i lang tid uten fare for sprekker etc.

Vi har flisleggere med mange års erfaring klare for oppdrag innen flislegging og murerarbeid. våre flisleggere er løsningorienterte og nøyaktige i sitt arbeid. Ved å benytte oss til flislegging av kjøkken eller flislegging av bad kan du være trygg på at jobben blir utført skikkelig. Vi planlegger og sørger for at alle involverte håndverkeren utfører jobben som planlagt, til avtalt tid og pris.

Ønsker du varmekabler? Varme i gulvet er stadig mer brukt i bolighus, spesielt er dette vanlig under fliser. Det finnes flere varmesystemer som kan benyttes, varmefolie, varmekabler eller resirkulerende varmvann. Montering av elektriske varmekabler må utføres av en autorisert elektriker, mens systemer for sirkulerende varmvann skal monteres av autorisert rørlegger. Kontakt oss for tilbud på gulvvarme.

Velge riktig materialer for å sikre et resultat som varer. Vi hjelper deg med å velge riktig materialer, når det gjelder mørtel og fugemasse anbefaler vi ikke at det benyttes «billige» varianter. Litt dyrere kvalitetsprodukter har ofte høyere andel av polymerer som forbedrer ved heft, holdbarhet og flekkmotstand.

Inspirasjonsbilder - Flislegging

Eksempler på flislegging

  • Flislegging av kjøkken, bad, trapper og gulv.
  • Rehabilitering av bad, flislegging av alle typer rom, pipemuring og peismuring.
  • Varmekabler, varmematter og vannbåren varme

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger en flislegger – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Flislegger i Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare flislegging.
Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Flislegger, Flislegging av bad, Flislegging av kjøkken, Flislegging utendørs, Gulvvarme under fliser,  Flislegging pris, Frostsikre fliser, Bestefars fliser, flislegging, Rehabilitering bad, Våtrom, Fliser, Baderom, Flis, Muring, Murarbeid

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi utfører flisleggerarbeid..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen.