Elektriker arbeid

Utfører alt av elektrisk arbeid.

Ved behov for elektriker på våre prosjekter, ordner vi det hele.

Renovering er ofte et samarbeid mellom flere aktører, det krever godt samarbeid og kommunikasjon gjennom hele byggeprosessen. Ofte har elektrikeren en nøkkelrolle når større rehabiliteringsprosjekter skal utføres.

Vi samarbeider bare med sertifiserte elektrikere, dette er faste elektrikere vi benytter på alle våre prosjekter. Dette betyr at din kontaktperson i DinByggpartner tar hele dialogen og koordinering av arbeidet med elektrikeren. Siden det alltid er de samme elektrikerne som utfører arbeid på våre prosjekter går både dialogen og prosessen smertefritt, slik at vi ikke risikerer at arbeidet stopper opp slik det ofte kan gjøre når håndverkere må vente på hverandre.

Vi arbeider i Oslo, Asker og Bærum. Vi utfører også serviceoppdrag. Hva er et serviceoppdrag? Serviceoppdrag er sporadiske oppdrag med begrenset omfang, som ikke krever en fast pris fra oss og utføres basert på timer.

Typisk elektrikerarbeid vi utfører for våre kunder er: Gulvvarme, montering av spotter, bytting av sikringsskap, utskifting til skjult anlegg, montering av stikkontakter og brytere m.m

Er du kunde av DinByggpartner og trenger å få utført elektrisk arbeid? Ta kontakt med din kontaktperson så vil vedkommende koordinere med våre elektrikere å sørge for at arbeidet blir utført som avtalt.

Inspirasjonsbilder - Elektriker

Eksempler på elektrisk arbeid

  • Skifte sikringsskap og trekke nytt annlegg
  • Montere spotter, brytere og dimmere. Småreparasjoner
  • Varmekabler og varmematter. Diverse installasjonsarbeid

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger en elektriker – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Elektrikerfirma - Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare elektrikerarbeid.
Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Bryter, Stikkontakt, Dimmer, Downlights, Varmeovnerelektriker, Gulvvarme/ Varmekabel, Varmepumpe, Belysning – Lamper, Utebelysning, Terassevarme, Sikringsskap, Overspenningsvern, Nye installasjoner, Rehabilitering