Elektriker ( Serviceoppdrag i Asker)

Våre elektrikere utfører serviceoppdrag i Asker

Våre elektrikere har bred erfaring med utførelse av serviceoppdrag i Asker.

Våre elektrikere kan stille opp på kort varsel på servicejobber i Asker. Alle våre serviceelektrikere har bred og lang erfaring innen serviceoppdrag og utfører de fleste jobber på strak arm.  Vi garanterer topp kvalitet på alle oppdrag uavhengig av størrelse.

Hvilke serviceoppdrag utfører våre elektrikere i Asker?
Vi utfører alle serviceoppdrag relatert til det elektriske. Dette kan blant annet være: Bytting av stikkontakter, ute belysning, gulvvarme, styringsanlegg for kulde/varme, datapunkter, feilsøking, jordfeil og generell modernisering av stikkontakter eller trenger du bare en elsjekk?  Ingen oppdrag er for små eller for store. Bare ta kontakt for et hyggelig tilbud.

Hva er et serviceoppdrag?
Serviceoppdrag er sporadiske oppdrag ofte med begrenset omfang. Dette er typisk jobber som ikke krever at det beregnes en fastpris, men mindre jobber som utføres basert på timer. Serviceoppdrag er ofte oppdrag som vurderes og løses på stedet uten at det krever forhåndsplanlegging. Normalt har elektriker allerede det han trenger av materialer og verktøy liggende klart i bilen for å kunne utføre slike oppdrag.

Hvem kan vi utføre serviceoppdrag for?
Våre elektrikere utfører serviceoppdrag i hele Askerog utfører serviceoppdrag for de som har behov. Normalt er våre kunder borettslag, sameier, privatpersoner, næringseiendommer ( kontorer, restauranter, forretninger og butikker) eller det offentlige ( stat, kommune,  eldrehjem, barnehager, skoler, legekontor)

Hva koster slike serviceoppdrag i Asker?
I de aller fleste tilfeller faktureres våre serviceoppdrag etter medgåtte timer og materialer som benyttes på oppdraget. I enkelte tilfeller kreves det at vi kan tilby en fastpris på slike oppdrag. I disse tilfellene vil vi kunne kalkulere ulike forhold som kan resultere i at et oppdrag eller en jobb blir mer omfattende enn først tiltenkt. For  alle våre serviceoppdrag inkluderes det en times arbeid med kjøring, bilkostnader og all lovpålagt dokumentasjon sendes skriftlig etter utført oppdrag.

Trenger du regelmessig hjelp fra en elektriker i Asker?
Flere av våre kunder har regelmessig behov for elektriker i Asker, dette kan være borettslag, kontorbygg eller andre steder der det er behov for jevnt vedlikehold av det elektriske anlegget gjennom hele året. Her kan vi levere rammeavtaler eller serviceavtaler som medfører kortere responstid og reduserte priser på det elektriske arbeidet. Ofte kan det være en kjempefordel å ha en fast elektriker å forholde seg til som har kunnskap om ditt elektriske anlegg.

Uforpliktende og gratis befaring i Asker.
Vi kommer selvfølgelig på gratis og uforpliktende befaring på alle oppdrag i Asker, send oss en henvendelse eller ring oss for en hyggelig prat.

Noen av områdene vi utfører serviceoppdrag i Asker: Billingstad, Bjerkås, Bondibråten, Dikemark, Gullhella, Heggedal, Holmen, Håkavik, Landøya, Nesvangen, Sjøstrand, Sververen, Vollen

Inspirasjonsbilder - Elektriker

Eksempler på elektrisk arbeid

  • Skifte sikringsskap og trekke nytt annlegg
  • Montere spotter, brytere og dimmere. Småreparasjoner
  • Varmekabler og varmematter. Diverse installasjonsarbeid

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger en  service elektriker i Asker – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Elektrikerfirma - Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare elektrikerarbeid.
Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Bryter, Stikkontakt, Dimmer, Downlights, Varmeovnerelektriker, Gulvvarme/ Varmekabel, Varmepumpe, Belysning – Lamper, Utebelysning, Terassevarme, Sikringsskap, Overspenningsvern, Nye installasjoner, Rehabilitering