Sikringsskap ( Bytte eller oppgradering av sikringsskap)

Vi både oppgraderer og bytter ditt sikringsskap.

Bor du i Oslo og har du behov for å oppgradere eller bytte ut ditt sikringsskap?

Trenger du en elektriker? Vi både oppgraderer og skifter/bytter ut sikringsskap i Oslo, Asker og Bærum. Er du usikker på om ditt sikringsskap trenger oppgradering? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende befaring eller en hyggelig prat.

Det første stedet vi tar en titt ved gjennomgang av det elektriske anlegget er sikringsskapet. Strømforbruket vårt har økt betydelig de siste 15 årene og som resultat av dette er ofte sikringsskapet ikke tilpasset dagens forbruk av strøm. I dag er det helt normalt at både vaskemaskin og tørketrommel settes på, samtidig som noen står på kjøkkenet å lager mat. Bilen står muligens å lader på parkeringsplassen. Ungene sitter å ser på tven og et av barna støvesuger for å tjene litt ekstra penger. Varmekabler står på både på badet og i gangen for å tørke opp våte barnesko. Når alt dette er i gang samtidig er det klart at et kreves en god del av ditt sikringsskap for å holde alt i gang uten problemer.

Antallet elektriske komponenter som er tilkoblet det elektriske anlegget har endret seg drastisk de siste 15 årene. Likevel har hele en av tre boliger i Norge et elektrisk anlegg som ikke er beregnet for dagens strømforbruk.

Hva skal man se etter i et sikringsskap?
Sikringsskapet er ofte det stedet der det er mest kostbart å gjøre endringer på det elektriske anlegget. Vi gjør både endringer, oppgraderinger og feilrettinger i ditt sikringsskap. Hva kan du se etter for å se om ditt sikringsskap er modent for oppgradering? Husk at det aldri må benytte gjenstander som skrutrekker, andre gjenstander eller stikke fingere inn i selve skapet. Bruk bare øynene dine, da unngår du farlige situasjoner.

Faresignaler du bør se etter.
Det er mange faresignaler å se etter når du først skal ta en sjekk av sikringsskapet og det kan lønne seg å være ekstra på vakt hvis det har oppstått et kraftig tordenvær. Det enkleste faresignalet du kan se etter er om sikringene dine går ofte. Hvis dette er tilfellet, så bør du vurdere å ta kontakt med en el-installatør slik at vedkommende kan undersøke om det foreligger en feil på det elektriske nettverket i hjemme ditt. Se etter misfarge på kabler, f.eks brun(svidde/varme kabler).  Påse at sikringsskapet er rent og fritt for støv, papir og andre ting som kan være brannfarlige. Kjenn om det lukter svidd eller uvanlig lukt, det kan bety problemer. Er sikringene dine varme? Dette kan tyder på overbelastning.

Hva koster det å bytte sikringsskapet?
Alle elektriske anlegg er forskjellige, derfor er det vanskelig å gi en eksakt pris før vi har fått tatt en titt på nettopp ditt anlegg.  Prisen på et nytt sikringsskap avhenger av flere faktorer: Hvor mange kurser skal du ha? Skal hele skapet byttes ut, eller bare innmaten? Samtidig finnes det også noen inngrep som enkelt kan prises på en generell basis.

Har du behov for mer strøm?
Når først arbeidet er i gang med å oppgradere sikringsskapet kan det også være lurt å tenke gjennom om det er behov for mer strøm andre steder i huset.  Da kan elektrikeren legge opp til flere kurser, slik at du har nok strøm til de ulike behovene.  Muligens dere planlegger å skifte ut bilen i nærmeste fremtid og ve at dere har behov for el-bil lader. Da kan vi gjøre det klart å sette inn en ekstra 16 ampere kurs kun til dette.

Gratis befaring av ditt sikringsskap.
Vi kommer selvfølgelig på gratis og uforpliktende befaring, send oss en henvendelse eller ring oss for en hyggelig prat.

Inspirasjonsbilder - Elektriker

Eksempler på elektrisk arbeid

  • Skifte sikringsskap og trekke nytt annlegg
  • Montere spotter, brytere og dimmere. Småreparasjoner
  • Varmekabler og varmematter. Diverse installasjonsarbeid

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du vurderer å bytte ut ditt sikringsskap – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Elektrikerfirma - Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare elektrikerarbeid.
Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Rehabilitering av sikringsskap, Bytte sikringsskap borettslag, Flytte sikringsskap pris, Montere sikringsskap, Pris bytte hovedsikring, Elektrisk nytt hus, Ferdig montert sikringsskap, Oppgradering av sikringsskap.