Kan jeg ha gulvvarme under parkett?

FAQ - Kan jeg ha gulvvarme under parkett?

Gulvvarme fungerer fint sammen med både tregulv, parkett og laminat. Forutsetningen er bare at temperaturen ikke blir for høy (maks 27 grader) og at varmen fordeles jevnt under hele gulvet. Vi kan levere og montere gulvvarme separat eller sammen med gulv, lister etc.

Mer informasjon

installere gulvvarme under parkett er en populær og komfortabel løsning for mange boligeiere. Gulvvarme gir jevn og behagelig varme i hele rommet, og det er fullt mulig å ha gulvvarme under parkett. Her vil vi utforske dette nærmere, inkludert priseksempler på installasjon.

Kan jeg ha gulvvarme under parkett?

Ja, det er fullt mulig å installere gulvvarme under parkett. Parkett er en relativt ledende materiale, noe som betyr at varmen fra gulvvarmesystemet vil passere gjennom parkettflaten og spre seg jevnt i rommet. Dette gir en behagelig og jevn varmefordeling.

Priseksempler på gulvvarme under parkett

Prisen for å installere gulvvarme under parkett kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert området som skal dekkes, typen gulvvarmesystem, og eventuelle spesifikke prosjektkrav. Her er noen generelle prisindikasjoner:

  1. Varmefolie under parkett:
    • Prisområde: 1000 – 1300 kroner per kvadratmeter.
    • Inkludert: Arbeid og materialer.

Prisområdet tar hensyn til variasjoner i prising avhengig av leverandør, omfang av prosjektet og geografisk beliggenhet. Det er viktig å merke seg at dette er estimerte priser, og det anbefales å få skreddersydde tilbud fra profesjonelle leverandører basert på dine spesifikke behov.

Ta en titt her for svar på flere Ofte Stilte Spørsmål!

Har du et oppdrag du ønsker å få utført?

Vi utfører både store og små oppdrag. Vi gjør vårt beste for at du som kunde skal bli fornøyd, det er fornøyde kunder vi lever av. Fornøyde kunder anbefaler oss videre til familie, venner og bekjente. Derfor er vi opptatt av å yte det lille ekstra hver eneste gang vi får anledning!

Les gjerne tilbakemeldinger fra våre tidligere kunder eller ta en titt på bilder av prosjekter vi har utført.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger hjelp til oppussing – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.