Erfaringer og kundeuttalelser

Noen av våre kundeuttalelser, referanser og erfaringer…

Vi utfører både store og små oppdrag

Vi gjør vårt beste for at du som kunde skal bli fornøyd, det er fornøyde kunder vi lever av. Fornøyde kunder anbefaler oss videre til familie, venner og bekjente. Derfor er vi opptatt av å yte det lille ekstra hver eneste gang vi får anledning!

Ønsker du å se bilder av arbeid vi har utført? Besøk siden referansearbeid.

Erfaring Din Byggpartner AS

Våre kunders opplevelse

Utførelse av arbeid
Pris på arbeidet
Tilgjengelighet
Ventetid før oppstart
Oppfølging underveis i prosjektet
Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Totaloppussing

Arbeidet har omfattet innvendig totaloppussing av leilighet, 80kvm og enebolig ca 250 kvm i perioden april 2021 til desember 2022. Begge prosjekter ble gjennomført helt i tråd med prisoverslag både på hovedarbeid og tilleggsarbeider. Pris på oppdragene vi fikk tilbud om, viste seg å være på linje med tilbud fra andre. de er ikke dyrere og heller ikke billigere. DinByggpartner var til enhver tid tilstede i prosjektene, de responderte alltid meget raskt, som regel i løpet av en time eller to. Og, all kontakt har vært meget hyggelig. For oss fungerte samarbeidet meget bra, fordi de tok seg av alle sider av arbeidet, også der vi brukte eksterne leverandører, som feks kjøkkeninnredning, belysning, garderobe etc. I realiteten påtok de seg en totalentreprise, uten tilsvarende store påslag for underentreprenører. Arbeidets kvalitet var meget bra, selv der jobben var utfordrende. De var aldri skyld i at noe gikk i stykker, og de holdt byggeplassene i orden. Der det ble oppdaget avvik, ble det aldri spørsmål om tilleggsbetaling for utbedring. Oppsummert, vi har vært superfornøyde fra dag en til siste finish, og kan trygt gi DinByggpartner vår sterkeste anbefaling.

rate50

Einar Brask – Skillebekk & Abbedikollen

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Totaloppussing

Vi trengte totalrenovering av leilighet bestående av stue, kjøkken, gang, entré, bod, 4 soverom og wc. Bad ble holdt utenom. Totalt skulle ca. 110 kvm rives og bygges på nytt. Din Byggpartner ble i stor grad valgt basert på magefølelsen under befaring av prosjektleder. Det viste seg å være et blinkskudd. Gjennom hele prosessen har prosjektleder rapportert status og videre planer underveis. Veldig verdifullt da vi bodde borte fra leiligheten i store deler av byggeperioden. Det som var like verdifullt har vært at byggpartneren har foreslått alternative løsninger underveis som alle viste seg å være riktige valg. All kommunikasjon med prosjektleder og møter med øvrige håndverkere har vært udelt positiv. Hyggelige og joviale folk som er påskrudd og gjør endringer og forbedringer når vi har bedt om det og som også har gjort noen forbedringer som de selv har sett gjør resultatet bedre. Det er en veldig god følelse når en merker at prosjektlederen ønsker at du som kunde skal sitte igjen med noe du er fornøyd med og som er litt mer enn du hadde forventet. Nå som arbeidet er avsluttet sitter vi i en «flunkende ny leilighet» som er helt strøken fra tak til gulv. Alt arbeid har blitt gjort til avtalt pris og topp kvalitet. Jeg ville ikke nølt med å sette ut tilsvarende jobb til de samme folkene på nytt og reist bort under hele byggeperioden.

rate50

Espen Eriksen – Oslo

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Bygging av platting

Vi benyttet DinByggpartner AS til å bygge platting. Vi har opplevd god dialog, oppfølging og arbeid underveis. Aldri noe problem å få fikset noe, og opptatt av at vi som kunde skulle være fornøyde og si ifra hvis vi ønsket noe. Arbeiderne som var her gjorde en glimrende jobb, var høflige og hyggelige. Mange som har gått forbi har kommentert hvor fint det har blitt, og minst en interessent ville vite hvem som hadde utført arbeidet, og vi ga våre anbefalinger og kontaktinfo videre.

rate50

Joachim – Eiksmarka

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Maling og sparkling

Benyttet DinByggpartner til å sparkle og male stue og gang. Et firma jeg varmt kan anbefale, de jobbet effektivt, gjorde jobben godt og til avtalt tid. Hyggelige og enkle å kommunisere med om arbeidet. Jeg kommer nok til å velge firmaet igjen ved en senere anledning

rate50

Marianne Brekken – Etterstad

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Maling av kontor

Fikk rask tilbakemelding etter første henvendelse. Hyggelig service med et kontaktpunkt. Fikk gode råd, og fint at dere kunne møte oss på pris ift vårt budsjett. Setter stor pris på fleksibiliteten dere utviste med endring av malingsfarge. Kan anbefale dere til andre, og kommer nok til å bruke dere igjen ved anledning i fremtiden.

rate50

Kristin Remøe – Also AS

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Montering av ytterdører

DinByggpartner monterte nye ytterdører hos oss og vår nabo. Vi opplevde en fantastisk oppfølging underveis, og vi er veldig godt fornøyd med arbeidet som ble gjort til avtalt tid og pris.

rate50

Inger-Margrethe Willas – Jar

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Diverse innvendig arbeid

Jeg ønsket å flytte eksisterende soverom, bytte gulv og male tak og vegger i min leilighet. Allerede ved første møte fikk jeg god kontakt med prosjektleder der vi fikk lagt en plan for hvordan dette kunne utføres på best måte. Etter befaring med flere firmaer ble Din Byggpartner mitt førstevalg. De hadde anledning til rask oppstart og arbeidet ble utført til avtalt tid. Jeg hadde god kontakt med en og samme person under hele samarbeidet. Selv om de møtte på uforutsette utfordringer, ble arbeidet utført på en veldig bra måte til en god pris. Min totale vurdering «Kunne ikke vært bedre». Jeg velger gjerne Din Byggpartner igjen, og anbefaler dem til alle.

rate50

Hege Sandstad – Oslo

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Innendørs snekkerarbeid

No problem. Budsjett, tid og kvalitet som lovet. Vi er fornøyd.

rate50

Marte Fæhn – Oslo

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Murer og malerarbeid for sameiet

DinByggpartner AS har vært engasjert av oss for ulike oppdrag. Vi er et boligsameie med 16 enheter. De har utført ulike oppdrag for sameiet; bygging av gelendere i inngangspartiene, reparasjon av en omfattende murskade i en av oppgangene samt sparkling og maling av begge trappe-oppgangene våre. De har også utført oppdrag av privat karakter hos en av seksjonseierne. Vårt inntrykk av firmaet er at de er meget service-innstilte, holder seg innenfor tilbudene, jobber raskt og utfører en god jobb.Fleksibilitet og evnen til å holde en god dialog underveis i arbeidet er også egenskaper DinByggpartner AS etter vår vurdering innehar. Vi kommer også til å benytte firmaet for fremtidige oppdrag og anbefaler dem gjerne.

rate50

Styreleder for Sameiet Seljeholtet 12.

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Renovering av leilighet

Renovering av stue, kjøkken, 3 soverom, gang og entrè i leilighet 120 m2. Valgte DinByggpartner da dette firmaet reklamerer med egen prosjektleder til større jobber, slik at kunden forholder seg til kun 1 person under hele arbeidsprosessen. Prosjektlederen var meget tillitsvekkende under befaringen. Etter oppstart ga han tilbakemelding om status på arbeidet nærmest daglig, noe som var viktig for meg da jeg ikke bodde i boligen under arbeidsprosessen. Arbeidet måtte utføres i løpet av få uker mellom utflytting gml. eier og innflytning ny eier. Tidspresset som uunngåelig utviklet seg taklet prosjekt- lederen på en meget profesjonell måte. Meget fornøyd med kvaliteten på arbeidet som ble sluttført innen avtalt tid, og til konkurransedyktige priser. Leiligheten fremstår nå som ny innvendig (bortsett fra badene som renoveres etter innflytning).

rate50

Gunnar Sand – Bærums Verk

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Riving av bad

Riving av bad, meget bra jobb. Raskt og effektivt og i tillegg var de utrolig flinke til å dekke til, rydde og støvsuge etter seg, minimalt med støv inne Til og med plattingen på utsiden ble støvsuget.

rate50

Anne Edvardsen – Kolsås

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Maling av hus

Maling av hus i to farger. Krevde stillas. Skifte av diverse råtne planker. Arbeidet er pent og grundig utført. Svært lite søl og ingen skader på hus og hage. Arbeidet gikk raskt unna da været endelig slo til. Arbeidet skulle vært utført i august 2017, men da var det altfor mye regn. Resultatet ser veldig bra ut.

rate50

Wenche Strømhaug – Gjettum

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Oppussing

Gutta som jobbet her gjøre topp jobb. Nøyaktig og flinke . Oppsetting av mdf pannel, listing og utfordringer. Ryddet etter seg.

rate50

Magne Gripp – Drammen

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Oppussing av kjøkken

Jeg er svært god fornøyd med kvaliteten på arbeidet. Jeg vil også trekke frem den meget gode oppfølgning jeg fikk underveis fra prosjektleder.

rate50

Tom Wedvik – Bogstad

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Oppussing av leilighet

Vi hadde det travelt med å male et soverom og stue etter overtakelse av leilighet. Vi skulle opprinnelig flytte inn dagen etter overtagelse, men måtte avlyse dette og få tak i maler asap. Veldig stressende situasjon, men vi kontaktet DinByggpartner AS og fikk umiddelbart en god følelse. Utrolig hyggelige og positive folk. De tok jobben, og skulle bli ferdig på to dager. Etter befaring ble det klart at noen vegger måtte helsparkles. Vi fikk også tilbud om å male taket i stua, gangen, øvrige soverom og øvrige tak. Jeg var selvsagt urolig for at dette skulle ta lengre tid enn planlagt, men det gjorde det ikke. Vi er utrolig glad for at vi gjorde det. Leiligheten ser helt ny ut, Nøyaktig og pent utført. Ingen malingsflekker noen steder. Veldig proffe folk som jeg kan anbefale på det varmeste! Og ja, de sparklet alle hull i veggen. De tok til og med ut skruer, kroker og oppheng og sparket hullene. De tok ned kuppel i taket før de malte taket. Igjen, Veldig fornøyd. Alt ble utført innen avtalt tid.

rate50

Even Tjosaas – Sandvika

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Flislegging

Arbeidet som var utført var flis legging. Selve arbeide var utført på høyt nivå. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Prisen på arbeidet er også ganske rimelig

rate50

Viktoria – Hosle

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Gulvlegging

Veldig bra oppfølging og profft gjennomført arbeid. Ferdig til avtalt tid. Ikke no tull. Vi er kjempefornøyd og vil anbefale dere videre.

rate50

Randi Fosli – Skøyen

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Gulvlegging

DinByggpartner leverer varene! Topp kvalitet fra første kontakt til avsluttet jobb. Og viktig – de fant på strak arm gode løsninger på problemene som dukket opp underveis. Vi kontakter dere gjerne neste gang også! Tusen takk!.

rate50

Marianne R – Oslo

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Oppussing

Hei, Stuen hadde kalkmaling som jeg ønsket å fjerne. Jeg vurderte å pusse ned veggen eller eventuelt å sparkle den selv. Jeg kontaktet Din Byggpartner as per telefon, og fikk muntlig råd om hva som var fornuftig å gjøre. I tillegg fikk jeg et prisoverslag, og bestemte meg for å la noen med fagkompetanse utføre arbeidet. Din Byggpartner as satte opp gipsplater på veggen. Deretter ble veggen grunnet, sparklet og malt. Alt arbeidet var løst 1 1/2 dag før avtalt slutt-tidspunkt. Jeg opplevde god informasjon om arbeidet i forkant og underveis. I tillegg fikk jeg informasjon om stenderverket i veggen. Jeg bruker gjerne tjenester fra Din Byggpartner as igjen. Takk for et raskt og glimrende resultat!

rate50

Siri Standnes – Oslo

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Oppussing

Takk for en fin jobb! DinByggpartner gjorde en god jobb med utbedring av vegg/vinduer både innvendig og utvendig iht. avtalt tidsplan og rammer! Godt samarbeid med statiker så alt ble etter boka ☺

rate50

Fredric – Jar

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Utvendig arbeid

Jeg er veldig fornøyd med Kvalitet, effektivitet, oppfølging, imøtekommenhet og «problemløsning». Jeg er også veldig fornøyd med at Din Byggpartner holder seg strengt til kontrakten, og ikke forsøker seg på å tjene på «tillegg» som ikke er definert i kontrakten. Malere og ikke minst prosjektleder er profesjonelle og lever etter businesskonseptet: «fair, but firme». Firmaet vil bli anbefalt av meg når anledningen byr seg.

rate50

Eirik Nordstrøm – Sollihøgda

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Totalrenovering

Hei! Jeg har totalrenovert en leilighet på 68 kv.meter. Jeg har en god opplevelse av firmaet fra begynnelse til slutt! Det har vært punktlighet og resultatet er flott! Også veldig hyggelige mennesker å forholde seg til. De har gjort sitt ytterste for at jeg som kunde er super fornøyd! Jeg kommer til å anbefale firmaet videre 😊

rate50

Inger Aamodt Berg – Oslo

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Renovering av kjeller

Fantastiske mennesker, fantastisk arbeidsmoral, ryddig, høflig og veldig profesjonelt. Jeg er superglad ….

rate50

Alison Sundset – Montebello

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Gulv og snekkerarbeid

Din Byggpartner la nytt gulv, satte opp lettvegg, og laget ny sidevegg mot trapp, listet og etterlot seg en flott finish. Vi har vært imponert over profesjonaliteten og fokuset på kunden fra befaring og gjennom hele gjennomføringen. Punktlig oppmøte og flott utført arbeid til avtalt og god pris, bra fremdrift og ikke minst en imponerende prosjektstyring hvor prosjektleder var lett tilgjengelig for oss og besvarte henvendelser, og fortløpende holdt oss orientert. Vi anbefaler virkelig Din Byggpartner til utføring av jobben. De hevet virkelig standarden i byggebransjen.

rate50

Line – Lommedalen

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Totalrenovering av hus

Vi engasjerte DinByggpartner AS til å totalrenovere vårt nye rekkehus (innvendig), vinteren 2018. Etter å ha sammenlignet tilbud fra flere totalleverandører falt valget på DinByggpartner fordi de hadde gode forslag, virket fleksible, var enkle å kommunisere med og var konkurransedyktige på pris. Vi fikk et oversiktlig pristilbud og en tidsramme som passet oss fint, og vi er veldig fornøyd med sluttresultatet hvor prosjektet ble ferdigstilt til avtalt tid, pris og av god kvalitet. Vi har i etterkant bedt om utbedring av noen småfeil, men det har blitt raskt tatt hånd om og utbedret. Kommunikasjonen med prosjektlederen vår kunne ikke vært bedre, og han har vært imøtekommende, serviceinnstilt og løsningsorientert. Vil absolutt anbefale DinByggpartner til andre:)

rate50

Bjørn Mathiesen – Gjettum

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Flislegging

Takk for raskt utført jobb. Det er godt å høre at beboer er meget fornøyd, da er også vi meget fornøyde!

rate50

Prosjektsjef OBOS Nye Hjem AS

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Innvendig oppussingsarbeid

Et firma vi anbefaler på det varmeste. Utførte arbeidet på en tilfredsstillende måte. Fleksible og god kommunikasjon hele veien.

rate50

Lene Tobiassen – Asker

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Flisleggerarbeid

Dinbyggpartner var raske, dyktige og til å stole på. De har svart eller ringt tilbake med en gang. De hadde tid til å lytte. De holdt alle avtaler. De utførte jobben på en tilfredsstillende måte. Jeg anbefaler Dinbyggpartner!

rate50

Magnus Røkke – Oslo

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Maling av fasade

Hei. Takk for god hjelp. Jobben er gjort og fint ble det. Gutta var utrolig hyggelige.

rate50

Barbro Berger – Oslo

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Utvendig maling

Trengte hjelp til å male toppetasjen i 3 etg. rekkehus. Kontaktet » Din Byggpartner «. De ga meg en rask og god pris. Malte vegger / vinduer / hjørnebord. De jobbet veldig raskt og effektivt. Veldig ryddig gjort og pent utført. Jobben tok en uke. Kontakter dere gjerne igjen til andre oppdrag.

rate50

Finn Clausen – Bærums Verk

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Oppussing av hus

Samarbeide: DinByggpartner er et firma som lever opp til navnet Partner. Alt som bestemmes og utføres blir gjort i samarbeid med meg som kunde. Jeg føler meg veldig ivaretatt. God oppfølging: Det er alltid tett oppfølging når det gjelder arbeidsprosessene. Derfor blir det høy kvalitet på det håndverksmessige arbeidet. Kvalifiserte håndverkere : Firmaets medarbeidere er dyktige og uhyre arbeidsomme og samvittighetsfulle. Mye fagkunnskap. Eksterne håndverkere: Det er også en stor fordel at firmaet skaffer eksterne håndverkere når det er nødvendig, for eksempel elektrikere. Da slipper jeg som kunde ansvar, bl.a når noe må endres fra opprinnelig plan. Pris: Greit prisnivå. Aldri noe lureri.

rate50

Kirsten Østhassel – Bærum

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Flisarbeid enebolig Høvik

Vi er svært fornøyd med flisarbeid som ble utført på bad og med oppfølging fra DinByggpartner underveis. Alle spørsmål ble besvart raskt og det ble vist imøtekommenhet ift
vårt behov for å få jobben gjort innen et visst tidspunkt. Vi anbefaler gjerne DinByggpartner videre.

rate50

Ingrid Schøyen – Høvik

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Sparkling og maling

Jeg er meget fornøyd med jobben dere har gjort hos meg. Raskt og pent utført og med god oppfølging hele veien.

rate50

Trine Andersen – Høvik

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Oppussing av leilighet

Fjerning av gammelt gulv, lettvegg og dører. Legging av varmefolie og laminatgulv i 3 rom, samt listing. Maling av vegger og tak i 2 rom. Vi måtte vente en stund på oppstart, men når arbeidet kom i gang ble det gjennomført raskt, til vår fulle tilfredshet og til en god pris. Det var meget god kommunikasjon med, og rask tilbakemelding fra prosjektleder under gjennomføringen. Vi gir DinByggpartner vår anbefaling.

rate50

Aud og Hans – Majorstuen

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Innvendig maling

Mange takk for veldig pent utført jobb!

rate50

Inger M. Steine – Bærums Verk

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Innvendig snekkerarbeid

Takk for godt og raskt utført snekkerarbeid!

rate50

Lisa – Fornebu

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Innvendig oppussing

Veldig bra oppfølging/kommunikasjon og pålitelig mht tid og avtaler. Vi er godt fornøyd og gir gjerne vår anbefaling.

rate50

Liv Dahle – Voksen Skog

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Maling av leilighet

Arbeide var maling av tak og vegger. Arbeidet ble utført fagmessig og i henhold til avtale. Tiden til ferdigstillelse ble overholdt. Ingen anmerkninger. Saksbehandler var en hyggelig person slik at samarbeidet gikk glatt.

rate50

Odd Pedersen – Stabekk

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Montering av gips

Rehabilitering av vegger/vindu innvendig. Kompetente arbeidere, presis, hyggelig, ærlig og raskt utført. Veldig fornøyd og kan anbefale disse arbeiderne.

rate50

Birgitte – Holmen i Oslo

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Utskifting av vinduer

Meget god dialog og kommunikasjon med den ansvarlige både før, under og etter arbeidet ble utført. God informasjon underveis om hva jeg kunne forvente når arbeidet skulle påbegynnes og avsluttes. Dyktige folk som utførte jobben. Den beste opplevelsen var allikevel da jeg ikke var helt tilfreds med noe, så tok de det med et smil og rettet dette opp umiddelbart. Totalopplevelsen av dette firmaet var meget god. Anbefales.

rate50

Clare Keefe – Heggedal

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Totaloppussing

Alt i leiligheten ble pusset opp, med unntak av bad. Og kjøkkeninnredning fikk stå. Elektrisk ble revet og bygget opp igjen (skjult). Tak, vegger, dører, vindu ble malt, tepper fjernet, gulv m gulvvarme ble lagt. Arbeid ble pent utført, og i hht avtale. Mitt fokus som kunde var å få gjort arbeidet på kort tid, og Din Byggpartner leverte. Detaljstyring i prosjektet var IKKE min fokus, men heller det å finne gode løsninger og riktige valgt for meg, samtidig som tiden ble overholdt. Din Byggpartner var en svært god samarbeidspartner for meg, med et veldig godt sluttresultat og fornøyd kunde. Jeg vil absolutt anbefale de videre. Pris var det heller ingenting å si på. De kom like godt ut av det som andre tilbydere.

rate50

Kari Thobro Walstad – Haslum

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Snekkerarbeid

Din Byggpartner AS satte opp gjerde på min terrasse, fikset spesialskruer til feste i treverk og støpte også stolpen fast i underlag for å sikre at porten til gjerdet satt ordentlig. Meget fornøyd med arbeidet som ble gjort, som skjedde til avtalt tid og pris og med høy kvalitet.

rate50

Iselin Paulsen – Nesbru

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Oppussing

Vi er veldig fornøyd med alt av arbeid dere har gjort for oss i forbindelse med flytting av kjøkken og lage ny romløsning. Arbeidet ble utført på rask tid tross uforutsette utfordringer underveis og til avtalt pris. Dette er håndverkere som bryr seg om kvalitet og god finish. Selv om huset lenge var en byggeplass, var dere flinke til å rydde etter endt arbeidsdag og kjøre bort søppel underveis. Vi opplevde samarbeidet som godt og hadde god kommunikasjon hele veien, dog noe lang responstid på mail/sms. Resultatet er vi 100 % fornøyd med og vi bruker dere gjerne igjen!

rate50

Julie og Johannes – Blommenholm

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Oppussing av gang

Jeg er meget godt fornøyd.

rate50

Rune Grønvold – Kjelsås

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Innvendig arbeid

Fremragende jobb av Din Byggpartner. Effektiv og med kreativ smak og hele tiden med et glimt i øyet. Veldig hyggelig og til en fornuftig pris. Finner vi på noe mer, så et Dinbyggpartner, vår byggpartner. Hjertelig hilsen Randi og Dag.

rate50

Dag & Randi – Bekkestua

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Malerarbeid

Veldig fornøyd med Din Byggparnter og male jobben de utførte for oss i stue, kjøkken og gang. Flinke og hyggelige mennesker med god evne til å kommunisere godt med kunden. Vi gir de beste referanser.

rate50

Grete Forslund – Høvik

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Innvendig arbeid

Vi har tidligere fått satt opp en lettvegg som delvis delte et rom i to, nå kontaktet vi igjen Din Byggpartner fordi vi ville forlenge veggen og sette inn en dør. Dette arbeidet ble som sist utført på beste måte – grundig, raskt og til avtalt tid. Vi er veldig fornøyd 🙂

rate50

Dyveke Gärtner – Oslo

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Malerarbeid

Jeg er strålende fornøyd med malerarbeider som ble utført i leiligheten min i Oslo. Både når det gjelder service og kvaliteten på resultatet. Det gikk raskt og oppfølgingen var god.

rate50

Fanny – Oslo

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Oppussing av ny og gammel bolig

Dinbyggpartner AS gjorde en effektiv og utmerket overflateoppussing før visning og jeg er overbevist om at det hjalp oss oppnå et meget godt resultat. Så godt gikk det at vi ikke nølte med å engasjere Dinbyggpartner på ny med vår primærkontakt når vi skulle gjøre en større renovering på vår nye bolig før innflytting. Dinbyggpartner fikk et tidsvindu på 4 uker fra overtagelse til vi skulle flytte inn. På den tiden ble det gjennomført en omfattende og til dels komplisert jobb inklusive riving av vegger og gulv, gulvavretting, legging av nytt heltregulv, lydisolering, forsterkning av bærende konstruksjoner, omlegging av kjøkken-vvs og elektro til nytt sted samt listverk, gipsing og maling. Dinbyggpartner koordinerte sine elektrikere og rørleggere knirkefritt inn i prosessen. Punktlighet, ryddig kommunikasjon, presisjon i utførelsen og lydhørhet for våre ønsker er de viktigste faktorene som gjorde at vi valgte å samarbeide med DinByggpartner to ganger det siste året. Vi er veldig fornøyd med resultatet.

rate50

Martin B – Tåsen

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Bygging av terrasse med pergola

Vi tok kontakt med dinbyggpartner ang. rehabilitering av terrasse og bygging av pergola. De kom på befaring, gav oss ulike forslag og var fleksible underveis. Prosjektleder holdt oss løpende oppdatert på prosjektet – flott! Snekkerarbeidet ble gjort på en god måte: de var ryddige, rolige og prisen ble som avtalt! Firmaet har også vært gode på å følge oss opp i ettertid. Vi vil benytte oss av firmaet ved senere oppussing og anbefaler de varmt!

rate50

Ragnhild – Høvik

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Oppussing av leilighet

For en gjeng! Jeg trengte jobb gjort raskt, og kom med en forespørsel som de aller fleste ikke ville hatt mulighet til å gjøre på 3-dagers varsel. De utførte arbeidet som avtalt, til en svært konkurransedyktig pris. Byggeleder var tilstede alle gangene jeg var der, og enda flere. Jeg følte meg ivaretatt, og er svært tilfreds med jobben de gjorde. De bommet på en liten ting, tok det på sin kappe og rette det opp igjen. Ingen spørsmål stilt, og ingen ekstra betaling for meg. Kommer til å ta kontakt med dinbyggpartner neste gang jeg ser for meg å pusse opp 🙂

rate50

Simen Grønsund – Oslo

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Oppussing av rekkehus i Bærum

Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble gjort av DinByggpartner AS på bakgrunn av følgende: – Rask, god og hyggelig respons på forespørsel inkl. befaring og levering av tilbud. – God og tett oppfølging underveis i prosjektet. – Opptatt av høy kvalitet på jobben og veldig pirkete på egne vegne. – Fleksibel og god prosjektledelse som raskt snur seg rundt og kommer opp med gode løsninger når kunden kommer med nye ønsker. – Godt samarbeid fra start til mål.

rate50

Morten Wettergreen – Bærum

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Fasademaling

Hus og garasje er nå vasket og malt til vår fulle tilfredshet. Vi satte pris på presist oppmøte, nøyaktige og hyggelige malere, og med god oppfølging av ledelsen

rate50

Tore Fengar – Høvik

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Bygging av terrasse

Din byggpartner gjorde en strålende jobb med utskifting av vår terrasse. De var punktlige, ryddige og leverte alt til avtalt tid og pris. Ikke minst var de serviceinnstilte og veldig hyggelige. God oppfølging underveis. Anbefales på det sterkeste.

rate50

Karoline – Oslo

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Bytting av terrassedør m.m

Takk for godt gjennomført oppdrag! God dialog med min kontaktperson og veldig praktisk å bare kunne levere fra seg nøkkelen og komme hjem til godt utført arbeid og strøken rydding. Jeg kommer til å benytte Din Byggpartner igjen.

rate50

Bjørn Fredrik Christensen – Haslum

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Maling av enebolig – Nesbru

Arbeidet er utført, alt er tilfredsstillende utført raskt og effektivt. God kvalitet på arbeidet. En liten misforståelse på oppstart som raskt ble korrigert. Vi vil kunne gi dere våre beste anbefalinger.

rate50

Stein B. – Nesbru

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Oppussing av bolig før salg

Vi er ekstremt fornøyde med DinByggpartner som hjelpte oss å bytte til tregulv i stue, kjøkken og soverom. De la også fliser i hall og sparklede vegger og tak. Det var god kommunikasjon med vår kontaktperson hele veien og vi fikk et inntrykk av at de var erfarne og ærlige. De var de eneste av de vi hadde på befaring som skjønte hvordan vi ville ha det. De gjorde også alt for å presse ned prisen slik at det ikke gikk over budget. Vi kommer absolutt til å bruke DinByggpartner igjen og anbefaler dem virkeligen. Bedre hantverkere får man lete lenge etter 😉

rate50

Amanda og Rickard – Oslo

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Utskifting av vinduer

Jeg kontaktet DinByggpartner for å bytte to vinduer i huset mitt. De var høffelige, imøtekommende og gjorde en utmerket jobb til en god pris. Jeg kommer til å kontakte disse igjen neste gang jeg trenger hjelp til å gjøre noe. Anbefales på det sterkeste

rate50

Morten Reiersgård – Drammen

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Utskifting av dører og vinduer

Byttet ut 2 dører, 13 vinduer og diverse innvendig arbeid. Vi fikk veldig god hjelp, tips og råd til løsninger og selve arbeidet ble utført presist og med høy standard. Kommer garantert til å bruke de igjen neste gang.

rate50

Nina – Nordstrand

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Maling av vinduer

Maling av vinduer på beboerblokk med 6 enheter. Din Byggpartner har skrapt, malt to strøk og delvis reparert sprosser på vinduer i hele blokken sommeren 2016. Etter innhenting av tre konkurrerende tilbud falt Din Byggpartner rimeligst ut. Arbeidet ble utført tilfredstillende, og med god progresjon, ingen opphold. Restarbeider etter sluttbefaring ble utført raskt og effektivt. Tusen takk for fin jobb. Hyggelig også med en flaske vin etter at jobben var ferdig!

rate50

Styreleder for Sameiet Strømsborgveien 22.

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Maling av kjøkken

Hyggelig og imøtekommende administrasjon og malere. Rask igangsetting av arbeid. Malere møtte til avtalt tid og utførte bra arbeid.

rate50

Kristin Gylseth – Oslo

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Innvendig oppussing

Sparklet og malt tak og vegger på soverom og stue. Pålitelige og meget hyggelige og pliktoppfyllende folk. Anbefales og vi vil bruke disse ved senere anledning

rate50

Toril Sandmoen Gytri – Oslo

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Skifte ytterdør

Skiftet ytterdør. Utmerket arbeid. Alt etter avtale. Kan anbefales.

rate50

Janne Rønning – Eiksmarka

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Malerarbeid

De var 2 stykker som jobbet veldig bra sammen og effektivt. Dekket alt med plast og papp på forhånd og var veldig profesjonelle og hyggelige.

rate50

Jarle Seljelid – Eiksmarka

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Gulvlegging

Fikk lagt gulv i hele leiligheten på 34 m2. Vi hadde kort planleggingstid, og jobben måtte gjøres i løpet av en dag. Dinbyggpartner var behjelpelige med alt. De bistod valg av gulv, hentet gulv hos forhandler, bar det opp til 4. Etg, utførte jobben rask og grundige, og ryddet opp etter selg. Kun litt støvtørking gjenstod. Veldig fornøyd!! Dyktige håndverkere og hyggelige å samarbeide med til en overkommelig pris ? Anbefales!

rate50

Nina Høidalen – Grünerløkka

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Oppussing

Vi brukte Din Byggpartner til oppussing av to soverom – og er svært fornøyd med alt fra kommunikasjon, effektivitet, pris og gjennomført arbeid. Et firma som vi gjerne bruker igjen! This email was built and sent using Visual Form Builder.

rate50

Ruben Solvang – Oslo

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Gulvlegging

Parkettgulv lagt på kjøkkenet. Gammelt fjernet. Svært fornøyd, pent arbeide og opprydding etterpå. Vi bruker dere gjerne igjen.

rate50

Brit Aarhus – Oslo

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Vindu og snekkerarbeid

Din Byggpartner byttet et vindu og satte opp en lettvegg for oss. De var veldig samarbeidsvillige, jobbet effektivt og utførte flott arbeid til avtalt pris. Vi velger gjerne firmaet igjen ved en senere andledning.

rate50

Stine – Fornebu

Tilbakemelding fra våre kunder - Din Byggpartner AS

Utskifting av vindu

Oppdraget var å setta inn nytt vindu der det ikkje var eit frå før. Arbeidet er veldig godt utført, nøyaktig og fint. Det blei dekka godt til og rydda heile tida undervegs, og då dei var ferdige var det støvfritt – ekstremt reinsleg og ryddig! Alt blei gjort til avtalt pris og tok kortare tid enn forventa. Einaste me har å utsetta er litt treig kommunikasjon i starten under avtaling av oppdraget. Me vil garantert bruka Din Byggpartner igjen til liknande jobbar.

rate50

Åsta S. Heien – Asker

Ønsker du å se bilder av arbeid vi har utført? Besøk siden referansearbeid.