Entreprenør Bærum

Entreprenør Bærum med fastpriser

Entreprenør i Bærum - Erfaring du kan stole på.

Oppdatert: 19.03.2024

Vi står for rehabilitering, ombygging, prosjektering, entreprenørtjenester og håndverkstjenester i Bærum. Våre kunder er privatpersoner, borettslag, sameier, gårdeiere og eiendomsforvaltere. Hos oss er ingen oppgave for liten, og ingen for stor!

14

Ansatte

8

År i drift

2000+

Prosjekter utført

Er du på jakt etter en erfaren og dyktig entreprenør i Bærum for ditt oppussingsprosjekt? Vår ekspertise strekker seg fra rehabilitering til håndverkstjenester. Enten det er ombygging, oppussing av badet, eller til og med nybygg, er vi her for å hjelpe!

Rehabilitering av bolig: Vi tilbyr et bredt utvalg av håndverkstjenester for ditt rehabiliteringsprosjekt i Bærum. Uansett om det dreier seg om å bytte vinduer og kledning, legge nytt tak eller rehabilitere kjøkken eller bad, kan vårt erfarne team håndtere oppgaven. Uansett størrelse på prosjektet, ikke nøl med å kontakte oss på 400 90 547 eller send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med deg.

Totaloppussing: Vårt erfarne team har omfattende erfaring med å lede både store og små oppussingsprosjekter i Bærum-området. Enten du ønsker å pusse opp hele leiligheten eller huset ditt, eller kanskje bare deler av det, fikser vi det for deg. Vi tar oss av alt av innvendig oppussing, inkludert rehabilitering av bad eller kjøkken, gulvsliping, snekkerarbeid, malearbeid, gulvlegging, rørlegger- og elektrikerarbeid. Med én prosjektleder som koordinerer alle håndverkerne, sikrer vi at arbeidet utføres til rett tid og med høy fagmessig kvalitet.

Rehabilitering: Enten det er kjøkken, bad eller fasade, blir alt med tiden nedslitt og utdatert. Vår ekspertise innen rehabilitering av boliger sikrer at din bolig moderniseres med moderne løsninger og høy kvalitet. Ved rehabilitering og oppussing er det viktig med riktig forarbeid og materialforståelse. Vi tar de riktige valgene for ditt prosjekt, slik at du oppnår det beste resultatet innenfor ditt budsjett og dine ønsker.

Oppussing på et budsjett: Vi forstår at ditt budsjett er viktig. Derfor hjelper vi deg med å ta de riktige valgene for å oppnå det beste resultatet innenfor dine økonomiske rammer. Overlat ansvaret for prosjektet til oss, slik at du kan konsentrere deg om fargevalg og designpreferanser, mens vi sørger for at arbeidet utføres til høyeste standard.

Enten du trenger totaloppussing eller rehabilitering av enkelte rom, er vi din pålitelige partner for oppussing i Bærum. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om ditt prosjekt!

Skifte kledning

Skal du bytte kledning i Bærum

Planlegger du å skifte kledningen på huset? Det er viktig å vurdere kostnader og bevare husets stil. Vi gir deg nyttige råd og tips for en smidig prosess. Trenger du å bytte kledning? Selv om kledningen ser bra ut, kan den være slitt. Bruk en skrutrekker for å sjekke. Hvis den gir etter, bør du vurdere å bytte. Kostnader ved kledningbytte Kostnaden ligger mellom 2000 og 3500 kroner per kvadratmeter veggflate, inkludert arbeidstimer fra entreprenør. For et toetasjes hus på 100 kvadratmeter vil totalprisen være på ca. 400 til 450 000 kroner. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Vi kan rehabilitering!

Oppussing og renovasjon av boliger kan være en omfattende prosess, men vi tar ledelsen og sikrer en problemfri gjennomføring! Med vår omfattende erfaring og fokus på kvalitet, kan du være trygg på at ditt prosjekt blir håndtert med ekspertise.

Boligrenovering: Vi spesialiserer oss på renoveringsprosjekter, både innvendig og utvendig. Enten det gjelder private boliger, kommersielle bygg eller større komplekser som borettslag og sameier, har vi kapasiteten og ekspertisen til å ta totalansvar for gjennomføringen. Hva innebærer en renovering? Renovering omfatter utskifting eller restaurering av elementer i bygningen som har nådd slutten av sin levetid. Dette kan inkludere alt fra vinduer til fasader. Våre tjenester dekker alt fra endring av planløsninger til utskiftning av komponenter, og vi veileder deg gjennom hele prosessen.

Hvor omfattende er en renovering? Dette varierer fra prosjekt til prosjekt, men uansett omfang kan vi hjelpe deg. Vi starter med en grundig kartlegging av bygningens tilstand og behov, slik at vi kan tilby skreddersydde løsninger som passer dine krav og budsjett.

Med vår lange og allsidige erfaring som totalentreprenør kan du være sikker på at ditt prosjekt blir profesjonelt håndtert fra begynnelse til slutt. Ta kontakt med oss i dag for å starte din boligrenovering!

Renoveringskompetanse er vår styrke. Gjennom årene har vi jobbet med et bredt spekter av bygg med ulike krav og bruksområder. Vår målrettede tilnærming sikrer at vi oppfyller våre kunders behov og forventninger. Vi setter kundetilfredshet i høysetet hos DinByggpartner AS. Ved å lytte til våre kunders behov og tilbakemeldinger, tilpasser vi våre tjenester for å sikre optimale løsninger. Enten det er store og komplekse prosjekter eller mindre oppdrag, har vi den nødvendige ekspertisen for å renovere private boliger, kontorer, borettslag, idrettsanlegg og skoler.

Vi har dyktige ansatte med bred erfaring innen ulike typer renoveringsoppdrag. Vi legger stor vekt på å opprettholde gode relasjoner med våre kunder, noe som er basert på gjensidig åpenhet og effektiv kommunikasjon. Vår prioritering er service og tilgjengelighet, og våre ansatte er alltid tilgjengelige for å svare på spørsmål eller diskutere synspunkter med kundene. Vi har erfaring fra både store og komplekse prosjekter og mindre oppdrag, og vårt mål er å levere kvalitet til rett tid og pris.

Få pristilbud på ditt oppdrag

Vi kan hjelpe deg..

Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres. Vår målsetning er å utføre alt av arbeid til høyeste kvalitet, samtidig som vi tilstreber å gi kunden et prisgunstig tilbud. Ta gjerne en titt på våre kundereferanser for å lese tilbakemeldinger fra våre kunder.

Tenker du på annen oppussing også? Som utskifting av vinduer og dører eller bygge ny platting? Vi utfører både store og små oppdrag. Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Etter flere år med solid vekst er vi i dag en godt etablert håndverkerbedrift. Som kunde av DinByggpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Spørsmål & svar..

Hva er typiske tegn på at en bolig trenger rehabilitering?

Typiske tegn inkluderer fuktproblemer som mugg eller råte, slitasje på taket eller fasaden, problemer med VVS-systemer, og generell nedbrytning av strukturen. Misfarging, sprekker og flassing av maling kan også indikere behov for oppussing. Husk at Det å ta i bruk et rom eller en bygning til noe annet enn det rommet eller bygningen er godkjent som, er en søknadspliktig bruksendring.

Hvor lang tid tar en typisk rehabiliteringsprosess?

Tidsrammen varierer avhengig av omfanget av arbeidet og størrelsen på prosjektet. Mindre rehabiliteringsprosjekter kan ta noen få uker, mens større prosjekter kan ta flere måneder. Vi vil gi deg en nøyaktig tidsramme basert på en grundig vurdering av ditt spesifikke prosjekt.

Hvordan håndtere uforutsette problemer underveis?

Selv om vi tar alle forholdsregler for å planlegge og forberede oss grundig, kan uforutsette problemer oppstå. Vi kommuniserer åpent med deg gjennom hele prosessen og tar raske og effektive tiltak for å løse eventuelle problemer som oppstår.

Kan dere gjøre hele oppdraget?

Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Vi gjør det aller meste av innvendig oppussingsarbeid som oppussing av kjøkken, snekkerarbeid, gulvlegging, gulvsliping, malerarbeid, elektro- og rørleggerarbeid. Vi tar oss selvfølgelig også av totaloppussing av hjem. Vi er også veldig glade i å jobbe ute. Vi utfører også det aller meste av utvendig arbeid som etterisolering, bytting av kledning, maling av hus og garasjer, bygging av boder, bygging av plattinger og mye mer.

Hvilke oppdrag utfører dere?

Vi utfører også andre oppdrag . Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Våre tidligere kunder har også søk etter: Entreprenør Bærum, Byggfirma Bærum, Renovering, Oppussing, Rehabilitering Bærum, Totalentreprenør, Byggearbeid, Entreprenørtjenester, Boligrenovering, Byggentreprenør, Prosjektledelse, Ombygging, Nybygg, Byggeprosjekt, Håndverkertjenester

Kontakt oss for tilbud

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp! Les mer informasjon om oss..

– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Vi gjør vårt beste for at du som kunde skal bli fornøyd, det er fornøyde kunder vi lever av. Fornøyde kunder anbefaler oss videre til familie, venner og bekjente. Derfor er vi opptatt av å yte det lille ekstra hver eneste gang vi får anledning!

Oppussing av rekkehus i Bærum
Oppussing av leilighet Fornebu
Oppussing Asker
Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Vi forsøker etter beste evne å besvare alle henvendelser i løpet av 48 timer.

 
 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Vi forsøker etter beste evne å besvare alle henvendelser i løpet av 48 timer.

 
 

Populære søkefraser

Andre populære søkeord som leder til denne siden: Entreprenør Bærum, Entreprenør for ombygging av kjeller i Bærum, Byggfirma med erfaring i renovering av bad i Bærum, Totalentreprenør for oppføring av garasje, Entreprenørtjenester for tilbygg til hus i Bærum, Boligrenovering med fokus på energieffektivitet, Entreprenør med ekspertise innen restaurering av eldre hus i Bærum, Prosjektledelse av større ombyggingsprosjekter, Renovering av fasade og utvendig oppussing i Bærum, Entreprenør for oppgradering av takterrassen, Ombygging av kontorlokaler til bolig, Entreprenørtjenester for utendørs landskapsarbeid, Byggfirma med spesialisering i bærekraftige bygg .