Elektriker Smestad

Elektriker - Elektriker Smestad

Elektriker Smestad

Elektriker Smestad – Autorisert elektriker på Smestad

Trenger du en elektriker? Vi i hjelper deg med alt av elektriker arbeid på Smestad. Alt elektrisk arbeid vi utfører er i henhold til lover og normer for godkjent elektrikerarbeid. Kontakt oss for gratis befaring på Smestad. Våre dyktige elektrikere utfører alt innen nybygg, rehabilitering, service.

Elektriker for privatkunder på Smestad: Trenger du nytt sikringsskap, el-bil lader, varmefolie, nye varmekabler, utskifting av stikkontakter eller vurderer du smarthusløsninger?  Vi bistår alle våre kunder på Smestad med elektrotjenester både i forbindelse med rehabilitering og nybygg. Vår elektrikere på Smestad leverer kvalitetsprodukter og tjenester som sikrer deg som kunde et driftssikkert og trygt anlegg. Vi har lang erfaring med alt fra belysning, sikringsskap, varmekabler og lading.

Elektriker Smestad for sameier og borettslag: Vi leverer el-bil ladere, utskifting av sikringsskap, utskifting av belysning og reparerer alt av elektrisk anlegg. Våre elektrikere utfører både vedlikeholdsoppdrag og serviceoppdrag. Mange gamle bygårder har et stort etterslep på oppgradering og vedlikehold av det elektriske anlegget, dessverre kommer mange til det punktet der nesten hele anlegget må skiftes og bygges på nytt. Dette kan ofte både være kostbart og resultere i en større engangskostnad for sameiet eller borettslaget.

Elektriker for bedriftsmarkedet på Smestad:  Vi sørger for at ditt anlegg er godkjent og effektivt og sikrer deg mot drifts brudd. Våre elektrikere på Smestad leverer og installerer varmestyring, nødlys og andre elektriske installasjoner.

Våre elektrikere på Smestad utfører elektroinstallasjoner som elektrisk installasjon i bolig og næring, internkontroll, belysning, xComfort styringssystem, sikringsskap, lyntvernanlegg, snøsmelteanlegg, varme, Nødlys, el. kontroll, el. tavler, energimerking m.m. Hos oss får du et tverrfaglig samarbeid mellom elektrikere, tømrere, rørleggere og entreprenører som gjør at vi kan tilby deg som kunde komplette løsninger.

En fast kontaktperson: Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en større jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker norsk eller engelsk etter eget ønske og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Vi utfører både store og små oppdrag

Vi gjør vårt beste for at du som kunde skal bli fornøyd, det er fornøyde kunder vi lever av. Fornøyde kunder anbefaler oss videre til familie, venner og bekjente. Derfor er vi opptatt av å yte det lille ekstra hver gang vi får anledning! Se bilder av arbeid vi har utført eller les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Kontakt oss for fastpris på el-arbeid på Smestad

Våre elektrikere på Smestad utfører el-arbeidet til avtalt tid og pris. Hos oss får du en fast prosjektleder som koordinerer hele jobben og alle involverte håndverkere. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud på oppussing. Vi kommer selvfølgelig på gratis befaring om det er ønskelig.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger en elektriker på Smestad – Gode referanser, kvalitet og god pris!

Elektrikerfirma - Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare el.arbeid.
Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse (Smestad)
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

El-bil lading, elsjekk pris, Elektrisk gulvvarme, Utskifting av sikringsskap Smestad, Varmekabler, Elbil lader pris, Overspenningsvern, Utskifting av stikkontakter, Elektriker for privatpersoner Smestad, Ladestasjon for elbiler, Installasjon av flere kurser, Renovering av sikringsskap, Rehabilitering av elektrisk anlegg, Elektriker priser Smestad