Elektriker Oslo

Elektriker - Elektriker Oslo

Elektriker Oslo

Elektriker Oslo – Autorisert elektriker i Oslo

Trenger du en elektriker? Vi i hjelper deg med alt av elektriker arbeid i Oslo. Alt elektrisk arbeid vi utfører er i henhold til lover og normer for godkjent elektrikerarbeid. Kontakt oss for gratis befaring i Oslo. Våre dyktige elektrikere utfører alt innen nybygg, rehabilitering, service.

Elektriker for privatkunder i Oslo: Trenger du nytt sikringsskap, el-bil lader, varmefolie, nye varmekabler, utskifting av stikkontakter eller vurderer du smarthusløsninger?  Vi bistår alle våre kunder i Oslo med elektrotjenester både i forbindelse med rehabilitering og nybygg. Vår elektrikere i Oslo leverer kvalitetsprodukter og tjenester som sikrer deg som kunde et driftssikkert og trygt anlegg. Vi har lang erfaring med alt fra belysning, sikringsskap, varmekabler og lading.

Elektriker Oslo for sameier og borettslag: Vi leverer el-bil ladere, utskifting av sikringsskap, utskifting av belysning og reparerer alt av elektrisk anlegg. Våre elektrikere utfører både vedlikeholdsoppdrag og serviceoppdrag. Mange gamle bygårder har et stort etterslep på oppgradering og vedlikehold av det elektriske anlegget, dessverre kommer mange til det punktet der nesten hele anlegget må skiftes og bygges på nytt. Dette kan ofte både være kostbart og resultere i en større engangskostnad for sameiet eller borettslaget.

Elektriker for bedriftsmarkedet i Oslo:  Vi sørger for at ditt anlegg er godkjent og effektivt og sikrer deg mot drifts brudd. Våre elektrikere i Oslo leverer og installerer varmestyring, nødlys og andre elektriske installsasjoner.

Våre elektrikere i Oslo utfører elektroinstallasjoner som elektrisk installasjon i bolig og næring, internkontroll, belysning, xComfort styringssystem, sikringsskap, lyntvernanlegg, snøsmelteanlegg, varme, Nødlys, el. kontroll, el. tavler, energimerking m.m. Hos oss får du et tverrfaglig samarbeid mellom elektrikere, tømrere, rørleggere og entreprenører som gjør at vi kan tilby deg som kunde komplette løsninger.

En fast kontaktperson: Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en større jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker norsk eller engelsk etter eget ønske og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Noen av områdene våre elektrikere utfører arbeid i Oslo: Alna, Bjerke, Frogner, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Nordstrand, Ullern, Vestre Aker, Østensjø

Vi utfører både store og små oppdrag

Vi gjør vårt beste for at du som kunde skal bli fornøyd, det er fornøyde kunder vi lever av. Fornøyde kunder anbefaler oss videre til familie, venner og bekjente. Derfor er vi opptatt av å yte det lille ekstra hver gang vi får anledning! Se bilder av arbeid vi har utført eller les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Kontakt oss for fastpris på el-arbeid i Oslo

Våre elektrikere i Oslo utfører el-arbeidet til avtalt tid og pris. Hos oss får du en fast prosjektleder som koordinerer hele jobben og alle involverte håndverkere. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud på oppussing. Vi kommer selvfølgelig på gratis befaring om det er ønskelig.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger en elektriker i Oslo – Gode referanser, kvalitet og god pris!

Oppdrag vi kan være behjelpelige med.

Elektriker Oslo

Det finnes mange elektrikere i Oslo som tilbyr tjenester for både private og bedriftskunder. Disse elektrikerene kan hjelpe deg med alt fra installasjon og vedlikehold av elektrisk utstyr til feilsøking og reparasjoner.

Det kan være lurt å velge en elektriker som har god erfaring og kompetanse, samt som er godkjent og lisensiert. Det er også viktig å velge en elektriker som kan tilby garantier og forsikringer for arbeidet de utfører.

Det finnes flere måter å finne en elektriker i Oslo, for eksempel ved å søke på nettet eller spørre venner og bekjente. Det kan også være lurt å undersøke omtaler og anmeldelser fra tidligere kunder for å få en idé om kvaliteten på arbeidet til en elektriker.

Rehabilitering av sikringsskap

Rehabilitering av et sikringsskap innebærer å gjennomgå og oppdatere elektriske anlegget og sikringer i skapet for å sikre at det fungerer riktig og sikkert. Dette kan være nødvendig på grunn av aldring av utstyret, endrede krav til strømforsyning, eller etter en elektrisk hendelse.

En rehabilitering av sikringsskapet kan innebære flere ulike trinn, her er noen av de vanligste:

 • Gjennomgang av sikringer og komponenter: Elektrikeren vil gå gjennom sikringene og komponentene i skapet for å sjekke at de er i god stand og fungerer som de skal. Dette kan inkludere å bytte ut gamle eller skadede sikringer, og å teste komponentene for å sikre at de er i orden.
 • Oppgradering av komponenter: Elektrikeren kan også anbefale å oppgradere komponenter i skapet, for eksempel ved å installere jordfeilbrytere eller automatiske overspenningsvern, for å øke sikkerheten og påliteligheten i elektriske systemer.
 • Tilkobling og kabling: Elektrikeren vil også undersøke tilkoblingene og kablingen i skapet for å sjekke at de er i orden og at det ikke er noen skader eller feil.
 • Testing: Etter at rehabiliteringen er ferdig vil elektrikeren teste elektriske systemer i skapet for å sikre at alt fungerer som det skal.

Elektriker på dagen

Trenger du en elektriker i Oslo? En elektriker på dagen er en elektriker som kan tilby tjenester døgnet rundt, inkludert på dagtid. Dette kan være nyttig i situasjoner der man har et akutt behov for elektrisk hjelp, for eksempel hvis det er strømbrudd eller hvis det oppstår et elektrisk problem i hjemmet eller på arbeidsplassen.

Elektrikere på dagen kan tilby en rekke tjenester, inkludert installasjon, reparasjon og vedlikehold av elektrisk utstyr og anlegg. De kan også hjelpe med å installere nye strømuttak, lys og andre elektriske enheter, samt å løse problemer med eksisterende elektrisk utstyr.

Elbillader

Installere en elbil-lader hjemme kan være en praktisk måte å sikre at bilen din alltid har nok strøm til å kjøre. Det kan også bidra til å redusere kostnadene for å lade bilen din, siden det ofte er billigere å lade bilen hjemme enn på offentlige ladestasjoner.

For å montere en elbil-lader hjemme, er det best å engasjere en profesjonell elektriker. Elektrikeren vil kunne vurdere strømbehovet til bilen din og anbefale den beste typen lader for ditt hjem. De vil også sørge for at ladeutstyret er sikkert og i tråd med gjeldende lover og forskrifter.

Det finnes flere typer elbil-ladere, fra enkle ladekabler som kan kobles til en vanlig stikkontakt, til mer avanserte ladere som krever en dedikert el-tavle og tilkobling til hjemmets strømnett. Elektrikeren vil vurdere hva som passer best for ditt hjem og bilmodell.

Det kan være nødvendig å oppgradere elektriske anlegget ditt for å kunne installere en elbil-lader. Elektrikeren vil kunne gi deg informasjon om eventuelle endringer som må gjøres, og hva dette vil koste.

Det er også viktig å sørge for at ladekabelen er tilgjengelig for å lade bilen når som helst, og å plassere ladekabelen på et sikkert sted, unna vann og andre farer.

Å montere en elbil-lader hjemme kan være en praktisk måte å sikre at bilen din alltid har nok strøm til å kjøre. Det er anbefalt å engasjere en profesjonell elektriker for å montere laderen. Elektrikeren vil vurdere strømbehovet til bilen din og anbefale den beste typen lader for ditt hjem. Oppgradering av elektriske anlegg kan være nødvendig og elektrikeren vil informere om dette og kostnadene.

Energisparing

En elektriker kan hjelpe deg med å spare energi ved å gjøre endringer i elektrisk utstyr og anlegg i hjemmet eller på arbeidsplassen. Dette kan innebære alt fra å bytte ut gamle eller ineffektive enheter med mer energieffektive alternativer, til å installere systemer for å overvåke og styre energibruken.

Noen av de tingene en elektriker kan gjøre for å hjelpe deg med å spare energi inkluderer:

 • Bytte ut gamle lyspærer med LED-pærer, som bruker mindre strøm og varer lenger.
 • Installere sensorer for bevegelse eller lys, slik at lyset slås av automatisk når rommet er tomt.
 • Installere programbare termostater, slik at temperaturen i hjemmet kan justeres automatisk og spare energi når du ikke er hjemme eller sover.
 • Installere strømmålere eller overvåkingssystemer for å se hvor mye strøm du bruker og hvor det brukes.
 • Installere solcellepaneler eller andre former for fornybar energi for å redusere avhengigheten av konvensjonell strøm.

En elektriker kan også hjelpe deg med å undersøke om du kan kvalifisere for økonomiske incentiver eller offentlige tilskudd for å gjennomføre energibesparende tiltak.

Din elektriker kan hjelpe deg med å spare energi ved å gjøre endringer i elektrisk utstyr og anlegg i hjemmet eller på arbeidsplassen. Dette kan innebære å bytte ut gamle eller ineffektive enheter med mer energieffektive alternativer, installere systemer for å overvåke og styre energibruken, installere solcellepaneler eller andre former for fornybar energi for å redusere avhengigheten av konvensjonell strøm. Elektrikeren kan også hjelpe deg med å undersøke om du kan kvalifisere for økonomiske incentiver eller offentlige tilskudd for å gjennomføre energibesparende tiltak.

Rehabilitering

Rehabilitering av elektrisk utstyr og anlegg kan være nødvendig for å sikre at det er i god stand og fungerer på en sikker måte. En elektriker kan hjelpe deg med å gjennomføre rehabilitering av elektrisk utstyr og anlegg i hjemmet eller på arbeidsplassen.

Noen av de tingene en elektriker kan gjøre for å hjelpe deg med å rehabilitere elektrisk utstyr og anlegg inkluderer:

 • Kontrollere og reparere eller erstatte skadede eller slitte komponenter i elektrisk utstyr og anlegg.
 • Oppgradere elektriske anlegg for å sikre at de er i tråd med gjeldende lover og forskrifter.
 • Utføre vedlikehold på elektrisk utstyr og anlegg for å sikre at de fungerer på en optimal måte og for å forlenge levetiden.
 • Installere nye elektriske enheter eller komponenter for å øke sikkerheten eller forbedre ytelsen.
 • Utføre tester for å sikre at elektrisk utstyr og anlegg er i god stand og fungerer på en sikker måte.

Rehabilitering av elektrisk utstyr og anlegg kan være nødvendig for å sikre at det er i god stand og fungerer på en sikker måte. Det kan også bidra til å forbedre ytelsen og øke sikkerheten. Det er viktig å engasjere en kvalifisert og erfaren elektriker for å gjennomføre rehabiliteringen, for å sikre at det blir gjort på en korrekt og sikker måte.

Elsjekk

En elektrisk sjekk, også kjent som en elektrisk sikkerhetssjekk, er en undersøkelse av elektrisk utstyr og anlegg for å sikre at det er i god stand og fungerer på en sikker måte. Det kan omfatte å undersøke komponenter som ledninger, stikkontakter, brytere og kretskort, samt å måle strømstyrken og spenningen.

En elektrisk sjekk kan utføres av en elektriker for å sikre at elektrisk utstyr og anlegg er i tråd med gjeldende lover og forskrifter. Det kan også være nødvendig for å kvalifisere for forsikring eller for å gjennomføre rehabilitering eller oppgradering av elektrisk utstyr og anlegg.

En elektrisk sjekk kan omfatte å undersøke:

 • Kabling og ledninger for skader eller slitasje.
 • Stikkontakter og brytere for å sikre at de fungerer korrekt.
 • Jordfeilbrytere for å sikre at de utløser riktig i tilfelle av en jordfeil.
 • Elektrisk panel for å sikre at det er i god stand og har tilstrekkelig kapasitet.
 • Røykvarslere for å sikre at de fungerer korrekt.

En elektrisk sjekk kan også omfatte å måle strømstyrken og spenningen i elektrisk utstyr og anlegg, og å undersøke elektrisk utstyr for å sikre at det er jordet og at det er riktig dimensjonert for strømbehovet.

En El-sjekk er en undersøkelse av elektrisk utstyr og anlegg for å sikre at det er i god stand og fungerer på en sikker måte. Det kan utføres av en elektriker for å sikre at elektrisk utstyr og anlegg er i tråd med gjeldende lover og forskrifter, for å kvalifisere for forsikring eller for å gjennomføre rehabilitering eller oppgradering av elektrisk utstyr og anlegg. Det kan omfatte å undersøke kabling, ledninger, stikkontakter, brytere, jordfeilbrytere, elektrisk panel og røykvarslere.

Elektrikerfirma - Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare el.arbeid.
Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse (Oslo)
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

El-bil lading, elsjekk pris, Elektrisk gulvvarme, Utskifting av sikringsskap Oslo, Varmekabler, Elbil lader pris, Overspenningsvern, Utskifting av stikkontakter, Elektriker for privatpersoner Oslo, Ladestasjon for elbiler, Installasjon av flere kurser, Renovering av sikringsskap, Rehabilitering av elektrisk anlegg, Elektriker priser Oslo