Problemer med majorstubiller? Vi hjelper deg

Slik blir du kvitt brune pelsbiller

Fjerner du næringsgrunnlaget og gjemmesteder trives ikke de brune pelsbillene.

Det er ubehagelig å få brune pelsbiller «Majorstuebillen» i hus, men det er langt ifra det verste skadedyret du kan få. Allikevel er dette en skapning de færreste av oss synes er greit å ha hjemme.

Ofte flyr brun pelsbille inn av vinduet ditt, slik sprer de seg på våren og sommeren. Det finnes knapt en leilighet i Oslo sentrum som ikke har eller har hatt brun pelsbille på besøk. Brun pelsbille kalles «Majorstuebillen» på folkemunne og du må ikke nødvendigvis bo på Majorstuen i Oslo for å være vertskap, brun pelsbille har nå spredt seg over hele Oslo.

Slik blir du kvitt brun pelsbiller
Brun pelsbiller spiser gjerne ull og hårrester som samler seg opp. Ofte samler dette seg opp i glippe under gulvlister, sprekker i gulv og bak kjøleskap/komfyrer. Under din parkett eller laminatgulvet befinner det seg muligens ullpappen, dette er et sted brun pelsbille ofte søker, da hele gulvunderlaget ditt kan være et stort matfat.

Hvordan forbygging og bekjempe brun pelsbille?
Først er det viktig å rengjøre boligen grundig og på denne måten fjerne næringsgrunnlaget for larven. Grundig rengjøring av boligen, spesielt sprekker i gulv, under gulvlister, støvsuging under og bak komfyr, kjøleskap og kjøkkenbenk er med på å reduserer problemet betraktelig. Når boligen er grundig rengjort er det viktig å få tettet alle sprekker som fungerer som gjemmesteder og hindre de brune pelsbillene i å kunne komme seg inn under gulvet ditt.

Dekker min forsikring mot skadedyr?
De ulike forsikringsselskapene dekker forskjellige skader når det kommer til skadedyr, noen får det dekket av forsikringen, mens andre må dekke utbedringen selv. Er du usikker på om du kan få dekket kostnadene med å utbedre dette ta kontakt med ditt forsikringselskap.

Hva gjør DinByggpartner?
Etter at huseier har rengjort boligen grundig kan vi komme å sørge for å tette alle sprekker og overganger. Normalt innebærer dette at blant annet at gulvlistene må demonteres, for å kunne tette skikkelig i overgangen mellom gulv og vegger. Før listene monteres ettergås tettingen, gjerne en dag etter for å se om det har dukket opp noen sprekker i løpet av tørkeperioden. Så vil nye gulvlister monteres og tettes. Sprekker i gulv, på vegger, sprekker på kjøkken og bad vil også kunne tettes.

Vi møter opp på kort varsel, med nødvendig utstyr til å effektivt kunne utføre arbeidet. Vi har lang erfaring med tetting av lister og sprekker. Vi utfører arbeidet raskt, presist og effektivt til en fornuftig pris.

Har du problemer med majorstubiller, søvkre eller skjeggkre og har behov for å tette overganger mellom gulv og vegger, tette sprekker eller tette rundt listverk? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Vi har lang erfaring med denne type arbeid og kommer normalt å utbedrer på kort varsel. Vi utfører arbeidet raskt, presist og effektivt til en fornuftig pris.

Inspirasjonsbilder - Forebyggende

Bekjempe majorstuebillen eller brun pelsbille

Eksempler på tetningsarbeid vi utfører

  • Tetting av overganger mellom gulv og vegger.
  • Tetting av sprekker i gulv, Tetting under og over gulvlister.
  • Tetting av sprekker på vegger og tak, Tetting rundt ventiler m.m

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger med brune pelsbiller – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Majorstuebillen - brun pelsbille - Attagenus smirnovi

Vi utfører også..

Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Brun pelsbille bekjempelse, Dekker forsikringen majorstubiller, Små brune biller, Pelsbiller

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi utfører flisleggerarbeid..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen.