Sølvkre bekjempelse! Vi hjelper deg å bli kvitt Sølvkre.

Hvordan bli kvitt Sølvkre?

Vi hjelper deg å redusere Sølvkre bestanden.

Sølvkre er kanskje ekle, men heldivis er de helt ufarlige. Sølvkre kommer gjerne krypende ut om natten på jakt etter mat. Sølvkre er at av de vanligste insektene vi finner på badet. Det som er problematisk med sølvkreene når man skal fjerne dem, er at de kan leve lenge uten mat. Det er derfor ikke så lett å bli kvitt dem, og det kan ta tid å fjerne dem helt. Søvkre kan gå ukesvis uten både vann og mat, og månedsvis uten mat hvis de har tilgang til vann. Sølvkre er vanskelig å bli kvitt, men fjerner man det de liker, er man et godt stykke på vei.

Sølvkre er avhengig av ganske høy luftfuktighet (60%) for å formere seg og trives. Ofte er sølvkre en god indikasjon på at du har et fuktproblem der de er. Det er også derfor mange møter på sølvkreet i kjelleren eller på badet – og ikke i stua. Der er det for tørt.

Det er flere grep du kan ta for å hindre at sølvkre og skjeggkre dukker opp, enten du har hatt problemet tidligere eller er bekymret for at de skal dukke opp for første gang. Vi sørger for at sølvkre og skjeggkre ikke har noen steder å gjemme seg. Det vil si at vi kan skifte dårlig gulvbelegg, løse fuger, og tette igjen lister og andre gjemmesteder. Det er også viktig å avklare årsaken til hyppig forekomst av sølvkre. Ofte er løsningen å forbedre ventilasjonen så fuktigheten i boligen blir redusert. Dårlig ventilasjon og avtrekk gir høy luftfuktighet.

Begrense bevegelsesfriheten
Dersom sølvkre har funnet seg til rette, har de god spredningsevne. Vi begrenser bevegelsesfriheten deres gjennom tetting og fuging av sprekker, rør- og kabelgjennomføringer samt finmasket netting på luftekanaler.

I eldre hus er det svært vanskelig å tette hus 100%. Det vil likevel være til stor hjelp å minske mulighetene sølvkre har til å nå frem til næring og man kan med fordel tette slik at man reduserer antallet skjulesteder.

Hva burde man gjøre
Har man fuktskader må disse utbedres. Så lenge det er fuktig vil sølvkreene trives, så det er viktig at vesentlige kilder til fuktighet fjernes. Den enkleste løsningen er derfor å øke temperaturen og forbedre ventilasjonen. Ved å senke luftfuktigheten i et rom vil sølvkreene normalt forsvinne av seg selv. Dette kan være vanskelig på baderom, men høy effekt på varmekabler eller vifteovner vil kunne gi et godt resultat. Uttørkingen bør foregå over en lengre periode slik at man er sikker på at man blir kvitt alle individene.

Limfeller
Etter at vi er ferdig med å tette eller fuge setter vi ut limfeller. Limfellene setter vi ofte ut langs gulvet på badet, men vi kan også plassere disse i skap på kjøkkenet, i boden eller andre steder der du har observert sælvkre. Ofte er den største ansamlingene av sølvkre i nærheten av kjøkken, bad, vaskerom.

Gjenta prosessen
Limfeller burde benyttes i flere omganger. Mange har hatt god effekt av tiltakene over ved å gjennomføre disse i 6-24 mnd. Når du merker at bestanden avtar er det viktig at du fortsetter å sette ut limfeller for å unngå oppblomstring av populasjonen igjen.

Sølvkre sprer seg lett fra leilighet til leilighet, og det er ingen garanti for at de på et senere tidspunkt ikke dukker opp igjen.

Inspirasjonsbilder - Reduksjon av sølvkre

Redusksjon av skjeggkre og søvkre

Eksempler på tetningsarbeid vi utfører

  • Tetting av overganger mellom gulv og vegger.
  • Tetting av sprekker i gulv, Tetting under og over gulvlister.
  • Tetting av sprekker på vegger og tak, Tetting rundt ventiler m.m

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du hjelp til å redusere skjeggkre i din bolig – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Reduser sølvkre bestanden

Vi utfører også..

Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Brun pelsbille bekjempelse, Dekker forsikringen majorstubiller, Små brune biller, Pelsbiller

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi utfører flisleggerarbeid..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen.