Skjeggkre bekjempelse!

Hvordan bli kvitt Skjeggkre?

Vi hjelper deg å redusere Skjeggkre bestanden.

I Norge lever skjeggkre kun innendørs, og de blir stadig mer og mer vanlig i norske hjem. Skjeggkre er ikke farlige, og kan knapt kalles skadedyr. Men for mange av oss oppleves det ubehagelig når det kravler og kryper rundt i huset. Skjeggkre er så godt som altetende, og kan blant annet spise på tapet, papir og støv.

Det er flere grep du kan ta for å hindre at sølvkre og skjeggkre dukker opp, enten du har hatt problemet tidligere eller er bekymret for at de skal dukke opp for første gang. Vi sørger for at sølvkre og skjeggkre ikke har noen steder å gjemme seg. Det vil si at vi kan skifte dårlig gulvbelegg, løse fuger, og tette igjen lister og andre gjemmesteder.

Begrense bevegelsesfriheten
Dersom skjeggkre har funnet seg til rette, har de god spredningsevne. Vi begrenser bevegelsesfriheten deres gjennom tetting og fuging av sprekker, rør- og kabelgjennomføringer samt finmasket netting på luftekanaler.

I eldre hus er det svært vanskelig å tette hus 100%. Det vil likevel være til stor hjelp å minske mulighetene skjeggkre har til å nå frem til næring og man kan med fordel tette slik at man reduserer antallet skjulesteder.

Limfeller
Etter at vi er ferdig med å tette eller fuge setter vi ut limfeller. Limfellene setter vi ofte ut langs gulvet, men vi kan også plassere disse i skap på kjøkkenet, i boden eller andre steder der du har observert skjeggkre. Ofte er den største ansamlingene av skjeggkre er i nærheten av kjøkken, bad, vaskerom, stur og i tilstøtende vegger til disse rommene.

Gjenta prosessen
Limfeller burde benyttes i flere omganger. Mange har hatt god effekt av tiltakene over ved å gjennomføre disse i 6-24 mnd. Når du merker at bestanden avtar er det viktig at du fortsetter å sette ut limfeller for å unngå oppblomstring av populasjonen igjen.

Er jeg garantert å bli kvitt skjeggkreene for godt?
Skjeggkreproblematikken er relativt ny i Norge. Per dags dato finnes ikke langsiktig nok kartlegging og dokumentasjon på om noen faktisk har blitt 100% kvitt skjeggkre i sin bolig. Bekjempelse av skjeggkre krever innsats over lengre tid, gjerne flere år. Skjeggkre lever hele i 3 år før de kan formere seg, og derfor skal det være god mulighet for en reduksjon av bestanden. Jobber man med dette kontinuerlig, vil bestanden til slutt kunne bli «forsvinnende liten». Reduksjon av skjeggkre bestanden er det vi per i dag vet at er oppnåelig. Siden det i dag ikke er noen kjente metoder eller midler for å utrydde skjeggkre med et 100% resultat, er målet å redusere bestanden ned til hva som er et akseptabelt nivå og holde bestanden nede.

Inspirasjonsbilder - Reduksjon av skjeggkre

Redusksjon av skjeggkre og søvkre

Eksempler på tetningsarbeid vi utfører

  • Tetting av overganger mellom gulv og vegger.
  • Tetting av sprekker i gulv, Tetting under og over gulvlister.
  • Tetting av sprekker på vegger og tak, Tetting rundt ventiler m.m

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du hjelp til å redusere skjeggkre i din bolig – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Reduser skjeggkre bestanden

Vi utfører også..

Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Brun pelsbille bekjempelse, Dekker forsikringen majorstubiller, Små brune biller, Pelsbiller

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi utfører flisleggerarbeid..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen.