Oppussing av stue

Oppussing av stue.

Mange av våre kunder ønsker enten å friske opp sin stue eller har akkurat flyttet inn i et hus eller en leilighet som har oppussingsbehov.
Ønsker du å pusse opp din stue og gi rommet en ansiktsløftning uten å måtte investere for mye penger i det? Det finnes det mange ting man kan gjøre.

Så lenge man ikke har behov for å endre vannrør og elektrisitet er det mye som kan gjøres for en rimelig penge, normalt er det ganske rimelig å både endre innvendig tak, bytte ut himling og gulvlister, legge nytt eller slipe gulvet. Noen ønsker også å dele opp store rom for å få to stuer eller et ekstra soverom. Male vegger og tak/himling er også en rimelig måte å pusse opp stuen, det finnes utrolig mange muligheter.
Er du usikker på hva som kan gjøres vil vi ved en eventuell befaring komme med forslag og tips om hva som kan gjøres basert på ønsker og informasjon fra deg som kunde.

Normalt bistår vi våre kunder med Oppussing av stue i Oslo, Asker og Bærum. Ved oppdrag som strekker seg over tid kan vi også påta oss oppdrag i Røyken, Hurum, Lier og Drammen. Typiske henvendelser vi får kan være: Oppussing av stue, Oppussing av hus, Oppussing av gang, Oppussing av kjøkken, Oppussing av dødsbo eller Oppussing av soverom.

Oppussing av stue før salg?
Vi har også mange henvendelser fra kunder som skal selge sin bolig og ønsker en rask og «billig» oppussing for å øke sannsynligheten for å kunne få mest igjen i en budrunde. Skal du tiltrekke deg flest mulig interessenter på visning er det viktig at boligen ser så attraktiv og fristende ut som mulig, har du en gammel og slitt tapet som burde tas bort eller har veggene dine en farge som burde males over? Dette er enkle grep som kan sikre deg best mulighet for å tiltrekke deg kjøpere. Samtidig kan det å bytte gulv være en annen rimelig løsning for å løfte boligen. Skal du få mest mulig igjen for oppussingen når du selger anbefaler vi at du går for rene og pene flater. Dette gjør at en boligkjøper har lettere for å visualisere sine egne ting i rommet.

Vi påtar oss alt av oppdrag innen oppussing, maling, lister, bytter dører og vinduer, sparkler, sliper og legger gulv, endrer planløsninger m.m

Kontakt oss i DinByggpartner om du skal pusse opp din stue, enten du vet hva du ønsker å ha gjort eller om du vet at du ønsker å pusse opp stuen, men ikke er sikker på hvilket løsninger som kan passe for deg.

Inspirasjonsbilder

Eksempler på oppussingsarbeid vi utfører

Oppussing av Bad, Oppussing av Soverom, Oppussing av Gang, Oppussing av Kjøkken, Oppussing av Stue, Oppussing av trapp, Oppussing av Hytte, Oppussing før salg, Oppussing av Bolig og Hus.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du ønsker å pusse opp din stue – Alltid kvalitet og god pris!