Gulvsliper Oslo

Når du trenger gulvsliper i Oslo

DinByggpartner utfører alle oppdrag innen gulvsliping og gulvlegging i Oslo og omegn. Vi utfører det meste innen gulv! Gulvlegging, Gulvsliping, parkettsliping, sliping av trapper eller kjøkkenbenker.

Kvalitet og pris og kvalitet er også to sentral vår filosofi som gulvslipere. Vi skal levere deg et arbeid av god kvalitet som skal vedvare i mange år, samtidig som prisen skal være god!

Slipe eller bytte gulv?
Mange av våre kunder lurer på om de skal slipe eksisterende gulv eller om det må skiftes.

Har du et gulv av god kvalitet eller et gammelt heltregulv du ønsker å friske opp er ofte gulvsliping en god løsning, skulle du ønske å bytte hele gulvet sender vi gjerne en gulvlegger som gjør dette for deg.

De vanligste problemene med gulv er missfarging/gulning, sprekker, hakk, riper og løse lameller. Stort sett alle problemer kan repareres enten ved fuging av hakker og sprekker slik at det ikke blir så synlig og løse lameller limes eller byttes. Dette gjør at du får et gulv som også holder i årene som kommer.

Nesten all missfaring av gulv er mulig å slipe vekk, det er sjeldent missfargingen sitter så dypt at det ikke lar seg slipe vekk.

Skal jeg velge lakk eller olje?
Mange er usikre på om de skal velge å lakke gulvet eller om det skal oljes. Hva som passer kommer litt an på hva gulvet skal brukes til og hvilket uttrykk du ønsker.

Oljet gulv gir oftere et litt mattere gulv, mens lakk normalt gir en bedre beskyttelse siden denne legger seg som en hinne oppå gulvet.

Noen av områdene vi utfører gulvarbeid i Oslo: Alna, Bjerke, Frogner, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Nordstrand, Ullern, Vestre Aker, Østensjø

Inspirasjonsbilder

Eksempler på gulvarbeid i Oslo

  • Legging av gulv, Reparasjon av gulv, Farging av gulv, Vedlikehold av gulv.
  • Sliping av gulv, Lakkering av gulv, Oljing av gulv, Luting av gulv, Såpebehandling.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger en gulvsliper i Oslo – Alltid kvalitet og god pris!